|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עובד בתוכנית ss וסתם דוגמא ואני רוצה לבדוק איך הגדילה שלי בתוכנית הזו
אז מדדתי עכשיו את ההיקפ יד שלי ואני יתאמן בסביבות החודש ככה רצופ ואינטנסיבי כמו שצריך וישמור על תזונה ושינה אז אחרי חודש עם התוכנית הזאת אני אמור לראות את היד לדוגמא קצת גדלה? אפילו ממש קצת ? כי אני רוצה לדעת אם התוכנית טובה בשבילי או שאני צריך להוסיף לה משו או לשנות או להחליפ בכלל תוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אל תצפה למאסה רצינית עם התכנית הזאת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חשבתי שאתה פתוח כ"כ... הייצוג של פתיחות הדעת בפורום, לא?
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה זה קשור?
אני לא פוסל אותה על הסף...אני פוסל אותה בתור תכנית למאסה...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() על כל אחד פועל משהו אחר... לא חסרים אנשים שפיתחו מאסה רצינית מss
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני שואל כאילו אם חודש של אימונים סדירים עם אכילה טובה והכל זה יספיק לי בשביל קצת לגדול ולראות אם התוכנית משפיעה עלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אם במקום להתעסק בחרא תתחיל להתאמן, אז זה יעזור