|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.
עשיתי בדיקה במחשבון קולוריות של שיבולת שועל ויצא שאם מבשלים את זה הערכים התזונתיים פשוט צונחים. עכשיו השאלה שלי אם כמו שאנחנו מכינים (מים חמים בסיר ובחושים שיצא דיסה) זה נקרא בישול ? או שלא יורד הערכים (כמו שאנחנו מכינים)כי אני אישית אוכל כל יום קווקאר 80 גר . תודה והמשך יום טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה ככה גם באורז ובפסטה
Holy_Templar מה זאת אומרת לא צונחים? אתה מתכוון שאם נגיד היה לי 100 גרם שיבולת שבתוכם יש 14 גרם חלבון אז אחרי בישול ישאר לי 14 גרם חלבון ופשוט המשקל של הכל יעלה מ 100 ל 150 (לדוגמא) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |