|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מטרה:מסה
חלוקת הימים: אני בצבא ולומד באו"פ... , אני לא יכול להתאמן בימים שלישי וחמישי abxcxax bcxaxbx caxbxcx התוכנית הזאת אחרי חצי שנה של ab a : גב+אחורית גב: מתח אחיזה רחבה+משקל 2x8 בנט אוובר רואו 4x8 tbar 3x8 מסור 4x9 אחורית: מקבילים צמוד 3x8 לחיצה צרפתית 4x7 b: חזה+קדמית חזה: בנצ' 4x6 לחיצת חזה כנגד משקולות 3x10 לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע חיובי 4x7 קדמית: כפיפות מרפקים כנגד מוט w תחת כרית 4x8 פטישים בעמידה 3x12 c: רגליים +כתפיים כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד מוט לאחור 4x8 לחיצת כתפיים במכונה\במשקולות 3x10 חתירה בעמידה כנגד מוט w הרמה לסנטר- 3x12 רגליים: סווקט בסמית' 4x6 כפיפות ברכיים במכונה 3x10 מעלה כפיפות ברכיים במכונה 3x8 ממטה תאומים 4x10 בטן 3 תרגילים פעמיים בשבוע אשמח להערות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תוריד תרגיל אחד מכתפיים, תעשה סקוואט חופשי ותוסיף לתוכנית דד ליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי סקוואט אתה יכול לעשות בוקס סקוואט מהספסל של הבנץ', זה יהיה יותר יעיל מהאק סקוואט לדעתי.
ומה הבעיה עם דד ליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי התוכנית בסדר, למרות שהפורום דוגל בתוכניות קצרות בסגנון 5x5 (אני גם כן) התוכנית שלך נראת לי בסדר והנפח שלה לא גדול מדי.
רק במקומך הייתי מוריד את התדירות ל-3 אימונים בשבוע אם אתה מתכוון לעבוד עד כשל. כמובן שסקוואט חופשי ודד ליפט יתנו יותר צבע לתוכנית ויעשו אותה יותר אפקטיבית. גם שעדיף לעבוד כמה שפחות במכונות וכמה שיותר חופשי כדי להגביר את הפעילות של המייצבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי, בכלל תחליף לab
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |