|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() ד"ר השאלה אליך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה לא חושב שזאת שאלה מיותרת? אתה יודע לענות עליה בדיוק כמוהו - כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכן, ואני אומר את זה רק על-סמך ההגיון הבריא: הסבירות שאדם עם גב חזק יפרוץ דיסק היא נמוכה יותר מאשר הסבירות שזה יקרה אצל אדם עם גב חלש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא חושב שיש דרך אחרת לקבל פריצת דיסק מהדרך שאתה ציינת..
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זאת אומרת תנועת גוף לא נכונה..?
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מפתחות של האוטו לא, אבל אם אתה מרים משו שלא חשבת שהוא כבד ואתה תנסה להרים את זה בצורה חדה כאילו שזה לא שוקל כלום, אז אתה תיצור לעצמך את הנזק. אתה מבין מה אני מנסה להגיד?
![]() |
#12 |
משתמש פעיל
|
![]() עריכה: כוס אמק זה מפחיד אותי רצח לסבול מכאבי גב בגיל שלי מאיזושהי תנועה לא נכונה בחד"כ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני בטוח שמה שתקראו עכשיו יפיל את כולכם על הרצפה (רק תפלו נכון כדי לא לפרוץ דיסק)
![]() אני קיבלתי פריצת דיסק בגלל ששיחקתי בים מטקות עם בחורה. אחרי שצחקנו פשוט כל פעם היא מסרה לי את הכדור לטיזינאבי והתכופפתי איזה 400 פעם רצוף כדי להרים אותו. כבר באותו היום התחילו לי כאבי תופת, בבוקר למחרת לא יכולתי לקום מהמיטה ומשם דחוף לבדיקת ct, שבועיים במיטה והגיע התשובה שיש לי פריצת דיסק ואז עוד שבועיים במיטה שלא יכולתי לזוז. מסקנות: 1. לא לשחק מטקות עם בחורות 2. אז קל וחומר שמהרמה לא נכונה של אפילו לא משקלים אפשר לקבל פריצה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() The Sun מה ההגדרה שלך לאדם עם גב חזק ?
שרירי גב כמו של רוני או יותר בכיוון של אדם שעובד על גב במכון או אחד שעוסק במובינג? לי קרתה הפריצת דיסק בעוד שאני מתעמל קרקע שבחיים לא סבלתי מכאבי גב ובאימונים של ההתעמלות שומרים טוב טוב על הגב ומחזקים אותו עם תרגילי כח וגמישות. אני לא מאמין שיש קשר בין "גב חזק" או שרירי גב חזקים לזה שזה יכול למנוע פריצת דיסק אבל כמוני כמוך, שנינו לא דוקטורים בתחום.