![]() |
ביצוע לא נכון במשקלים כבדים יכול לגרום לפריצת דיסק?
ד"ר השאלה אליך..
|
אתה לא חושב שזאת שאלה מיותרת? אתה יודע לענות עליה בדיוק כמוהו - כן.
|
אני לא חושב שיש דרך אחרת לקבל פריצת דיסק מהדרך שאתה ציינת..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שיש גם השפעה למצב הפיזי של הבנאדם, קשה לי להאמין שמישהו שעושה דדליפט של 500 פאונד יפרוץ דיסק מלהרים את המפתחות של האוטו שנפלו או משהו כזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
א.כן אפשרי
ב.בכל מקרה רוב פציעות הגב הן על רקע שימוש יתר (עומסים חוזרניים המבוצעים לאורך תקופת זמן נתונה משבועות לשנים) ולא על רקע טראומה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה 1+1 גבר |
עריכה: כוס אמק זה מפחיד אותי רצח לסבול מכאבי גב בגיל שלי מאיזושהי תנועה לא נכונה בחד"כ
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכן, ואני אומר את זה רק על-סמך ההגיון הבריא: הסבירות שאדם עם גב חזק יפרוץ דיסק היא נמוכה יותר מאשר הסבירות שזה יקרה אצל אדם עם גב חלש. |
טוב אני בטוח שמה שתקראו עכשיו יפיל את כולכם על הרצפה (רק תפלו נכון כדי לא לפרוץ דיסק) :D
אני קיבלתי פריצת דיסק בגלל ששיחקתי בים מטקות עם בחורה. אחרי שצחקנו פשוט כל פעם היא מסרה לי את הכדור לטיזינאבי והתכופפתי איזה 400 פעם רצוף כדי להרים אותו. כבר באותו היום התחילו לי כאבי תופת, בבוקר למחרת לא יכולתי לקום מהמיטה ומשם דחוף לבדיקת ct, שבועיים במיטה והגיע התשובה שיש לי פריצת דיסק ואז עוד שבועיים במיטה שלא יכולתי לזוז. מסקנות: 1. לא לשחק מטקות עם בחורות 2. אז קל וחומר שמהרמה לא נכונה של אפילו לא משקלים אפשר לקבל פריצה. |
The Sun מה ההגדרה שלך לאדם עם גב חזק ?
שרירי גב כמו של רוני או יותר בכיוון של אדם שעובד על גב במכון או אחד שעוסק במובינג? לי קרתה הפריצת דיסק בעוד שאני מתעמל קרקע שבחיים לא סבלתי מכאבי גב ובאימונים של ההתעמלות שומרים טוב טוב על הגב ומחזקים אותו עם תרגילי כח וגמישות. אני לא מאמין שיש קשר בין "גב חזק" או שרירי גב חזקים לזה שזה יכול למנוע פריצת דיסק אבל כמוני כמוך, שנינו לא דוקטורים בתחום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ