|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום!
אז ככה יש לי בעיה והגוף שלי לא סופג מוצרי חלב (לקטוז) כיצד אני יכול להעשיר את התפריט שלי בחלבונים, כלומר אילו מאכלים זמינים לי במהלך היום חוץ מאשר טונה ואבקת חלבון שאני נוטל אני שוקל 85 ק"ג ככה שאני אמור לספק לגוף שלי בערך 160 גרם חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ביצים, דגים (במיוחד סלמון, נסיכת הנילוס, טונה) ועוד..
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 1000 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() יש לקנות כדורי שמכילים את האנזים שמפרק את החלב זה נקרא "ל-לקטזין" מוצר מעולה.
אתה לוקח 2 כדורים לפני שאתה שותה כוס חלב ואתה לא מרגיש כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם אני לא טועה גבינה צהובה באה בצורה שהלקטוז מפורק אז אתה יכול לרכוש אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף/הודו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא שאני רגיש, אני בכלל לא אוכל מוצרי חלב ולא ממש יש בעיה לספק לגוף חלבון
דגים/עוף/הודו/בשר/ביצים כל אלו עתירים בחלבון והשאר מדגנים וכו'
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() עוף טונה דגים לא חסר אפשר גם לשלב אבקת במקרה הקיצוני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אלרגי אז אין כלכך מה לעשות...
הדבר היחיד שאתה יכול לקנות זה חלב ללא לקטוז, אבל הוא עמיד ולא כדאי... ואל תקנה את הכדורים האלה כי חבל על הכסף... מה שאני יכול להציע לך לעשות זה כל פעם שאתה מכין בשר, תכין כמות כפולה כדי שאחרי זה תחמם לך את המנה השניה בממש טיפה זמן, שתהיה לך במקום המנת חלבון החלבית, וככה תרגיש מפוצה על ה"עבודה" שהשקעת בארוחה... |
![]() |
![]() |