|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אלה שחושבים שצריך 16 סטים לכל שריר ובידוד שרירים לצורך "איזון" קבלו את:
Matt Kroczaleski ככה נראה אימון רגליים שלו: http://asp.elitefts.com/qa/training-...=90067&tid=126 ככה נראה אימון חזה שלו: http://asp.elitefts.com/qa/training-...=89796&tid=126 לקשי ההבנה זה 3 תרגילים וסה"כ של 5 סטים באימון רגליים (שאר הסטים זה חימום) ו2 תרגילים 5 סטים באימון חזה אם אתם חושבים "גנטיקה", אל, הגנטיקה שלו זבל ד"א ככה הוא נראה: http://asp.elitefts.com/qa/training-...=77311&tid=126 יום טוב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן, אבל רוני עושה 15 סטים של פשיטות ברכיים....
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ככה הוא התאמן גם בהתחלת הדרך ? זהו זה מה שהוא עושה 5 סטים רגליים ו5 סטים חזה ?
יש מצב שהוא עושה מעל 5 אימונים בשבוע ... זה לא חוכמה לזרוק ככה מידע וזהו . יש מצב שזה רק בגלל שהוא מרוצה מהמצב שהוא הגיע אליו והוא רוצה לשמור על איך שהוא נראה כעת , יכול להיות שהוא כל החיים בחדר כושר ועושה 2 אימונים ביום , יכול להיות אלף ואחד דברים בכל מיקרה כל אלה שפה שרושמים שהם עושים הרבה סטים הם בטח לא נראים כמוהו ומתאמנים בכמות אימונים שהוא מתאמן , מה גם שנראלי שהוא משתמש בגיינרים ותוספים שעוזרים לו . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מדוזה תערוך תהודעה שלך דחוף אחי!
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תעבור על לוגים של עוד מתאמנים באתר, תראה שרובם עושים את אותו חרא וכל האימון מתרכז על 3 דברים; סקוואט,בנץ ודד אולי אין להם את הסימטריה של הבאדיבילדרים (המושג הזה עוד קיים אחרי 2000?), אבל יש להם את הגודל ויש להם הרבה יותר כוח
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() ציטוט:
i have new found respect for you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איך עורכים ולמה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() "מה גם שנראה לי שהוא משתמש בגיינרים ותוספים"
איך זה קשור אחי?!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית יש לי חבר שמשתמש בתוספים וגיינרים (אני לא רואה בזה משו רע אני גם רוצה להתחיל להשתמש אני פשוט בודק מה יהיה לי עדיף ומה לשלב עם מה ) והוא אישית עובד עם תוכנית אימונים אחרת משלי , אם זה פחות סטים ופחות אימונים , הוא לא מתמיד פעם בא 4 פעמים פעם 3 ולפעמיים גם פעמיים והוא גדל יותר מאשר מימני ולדעת שנינו זה בגלל התוספים והגיינרים .
אם טעיתי אז סליחה כל מה שאני אומר פה זה רק דעתי יש מצב שאני טועה ואני בכלל לא מבין בזה . בכל מיקרה תגיד לי איך עורכים אני יערוך . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בדיוק כמו אוכל אחי ..!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פוסט מעולה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() אני עדיין לא הבנתי מדוע יש להצדיק דווקא את התכנית בעלת המס' הסטים המועט. ידוע כי לשם גדילה והגדלת הכח (באופן טבעי כמובן), על הגוף להתאושש מאימון שיש באפשרותו להתאושש ממנו.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זה שזה טוב בשבילו לא אומר שזה ישפיע על כולם אתם אמורים לדעת את זה לבד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בתכנית של 30 סטים לאימון
![]()
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ולא ב: כל המוסיף גורע!
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מובן לי הפן הפסיכולוגי כאן, אבל משום מה תוכניות כאלו קיבלו תמיכה רשמית ברחבי ישראל! אני לא מתכוון להאשים גורם ספציפי, וינגייט לדוגמה, אבל הרשמיות הופכת את זה לנכון כביכול.
|
![]() |
![]() |