|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי חבר'ה צהריים טובים!
ניסיתי לחפש תשובות ברשת על הנושא אך לא מצאתי הסבר מעמיק ומשכנע לכך.. מה קורה בתהליך קלייה של אגוזים? האם השומן הטוב הופך באמת לשומן רע? אני לא מדבר על כמויות הנתרן שנוסף בהמלחה.. אך אני מדבר על הרכב השומנים.. קניתי 100 גרם אגוזי פקאן קלויים וממולחים.. רציתי לדעת אם אפשר להחשיב את זה כשומן איכותי בתפריט או להחשיב את זה כצ'יט? דבר נוסף, אם אני מסתכל על ערכים של אגוזים קלויים בשקית לעומת אותו סוג של אגוזים לא קלויים יש להם את אותם ערכים תזונתיים.. כמעט אחד לאחד.. אשמח לתשובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי באיזה חום הם נאפו יש גם כאלה שעוברים טיגון קל מה שמחמצן את מולקולות השומן וזה כבר לא שומן בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אכלתי אגוזי פקאן קלויים.. היו מלוחים ונראה לי שעשו אותם במכונה הזאת שקולה אגוזים..
קניתי את זה בבית קלייה כזה.. ממש ממש טעים.. בכל אופן, לגבי מה שאמרתי על האריזות השונות וההבדלים אני לא מדבר רק על קלוריות אלא גם על יחסי שומן רווי-בלתי רווי שלא השתנה דבר.. יש לך או למישהו הסבר מעמיק על הנושא? לא סתם מאמרים שכתוב לא לאכול כי לא בריא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מעבר לבריא לא בריא, מבחינת התקדמות בעלייה במסה יהיה הבדל?
להחשיב את זה כחלק מהשומן הבריא בתפריט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תאכל לא קלוי וזהו תמיד אוכל יותר קרוב לצורתו הטבעית יותר בריא לך
|
![]() |
![]() |