|
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() רציתי לדעת אם נגיד בסקוואט המקסימום שאני עושה באותו אימון זה 30 קילו(מתאמן מתחיל)
ויש לי 3 סטים של סקוואט אז כדאי לעשות ככה : סט ראשון: 20 קילו , סט שני: 25 קילו, סט שלישי: 30 קילו... כנ"ל לגבי כל התרגילים.. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() במשקלי עבודה מצחיקים כאלה לא.
אני מנחש שאם אתה מתחיל בזה אז זה בגלל טכניקה, ככה שאתה תתחיל עוד מאט לעלות בזה חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gay lord
|
![]() אז כן לעשות את זה או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בינתיים אין צורך לדעתי
תתחיל כשתגיע ל-60 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא..למה?המשקל שלך זה 30....תעבוד ב-30 כל הסטים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() ראיתי אנשים עושים את זה, למשל באיזה סרטון של בראנ'ץ וורן ראיתי אותו מתחיל כמה חזרות חימום עם מוט ריק..
ואחרי כמה זמן מעלה, מעלה , מעלה בהדרגתיות.. אז אתה אומר כל הזמן לעשות את אותו משקל גם שאני יגיע למשקל שזה כבר קשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() גם רוני קולמן עובד ככה (לפחות לפי הסרטים), לדעתי עדיף פשוט לעשות 2 סטים חימום ואז לעשות את ה3 סטים עם אותו המשקל וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אני לא אצליח להגיע למשקל שיא שלי ככה, לדוגמא אם אני עושה סט ראשון 70 קילו סט שני 80 וסט שלישי 90 זה לא אומר שאני אצליח לסיים את שלושת הסטים עם 90. בגלל זה עדיף לעלות כל פעם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה להגיע למשקל שיא שלך תעשה RM 1 , אם אתה רוצה לעבוד על השריר ולהפיק את המיטב תן לו את המקסימום משקל לטווח החזרות שלך. אם אתה מסוגל לעשות סט עם 90 קילו (אחרי חימום) אז תעשה את כל הסטים עם 90 קילו, אם אתה נח כמו שצריך אני לא רואה סיבה שלא. אתה לא עושה rm 1 ואז rm 20 עם אותו משקל אתה עושה את אותו מספר חזרות כל פעם ככה שאני לא רואה בעיה להשאר על אותו משקל.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() כאילו מה זה 30 5 כל צד ?,
אם אתה מתחיל אז אתה לומד עם זה תתכניקה עדיין , ואם כבר אז ה30 זה rm1 שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית מרגיש שהרגליים עובדות יותר אם אני עושה סט 70 סט 80 וסט 90 מהאשר 3 סטים של 80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבוד 30 לאורך כל הסטים
![]() |
#13 |
Gay lord
|
![]() מה זה כל ה- rm1 וכל אלה??
ולעשות ככה בכל התרגילים? בכולם לשים את המקסימום משקל שהקצבתי לאותו אימון ולעשות את אותו משקל לאורך כל הסטים? בכל התרגילים אני משתמש בהתנגדות משקל. |
![]() |
![]() |