|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1.יש דרך לדעת כמה קילוגרמים אני צריך להוריד בשביל להוריד אחוז שומן 1?
2.אני התחלתי להיתאמן עם אחוז שומן די גבוה אבל לא אכפת לי להפציץ בחיטוב אבל יש לי כמה בעיות הראשונה היא ששמעתי שאסור ל"נערים"(עוד חודשיים 16 ![]() עם צריך פרטים אז: גיל15.10 גובה:166 בערך משקל:61
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ממצב מיכא :d
1. בן אדם ששוקל 100 עם 20 אחוז שומן יש לו 20 קילו שומן בגוף, 1% שומן = לקילו אחד, על אותה הנוסחא אתה יכול לעשות. 2.כן, זה נכון אסור להיות בגירעון גדול בגיל הזה אבל מדובר על גירעון גדול וקיצוץ גדול מאוד בפחמימות... גירעון של 500 לא יעשה כלום.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לו נוזלים? נגיד מישהו שוקל 100 ויש לו כמה קילוגרימים של נוזלים ו20% שומן אז מחשבים את זה גם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה עמית
![]() ![]() ![]() ![]() תודה לך בכל אופן עכשיו אני צריך רק לדעת מה האחוז שומן המדויק שלי =] אממ עוד תגובות בבקשה?
![]() |
#5 |
גולש עם אזהרה
|
![]() גרעון שלילי של 500 קלוריות הוא גרעון סביר בהחלט שלא אמור לגרום פגיעה או ירידה חדה מדי...
זהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אממ כמה קילו מומלץ אז לרדת בחודש?
![]() |
#7 |
גולש עם אזהרה
|
![]() קילו שווה בערך 7500 קלוריות (אם אני לא טועה)...
7500/500=15. 30/15=2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז לרדת רק 2 קילו בחודש?
![]() מחכה לתגובות בטוחות.. תודה אנשים..
![]() |
#9 |
גולש עם אזהרה
|
![]() בהתחלה אתה תרד הרבה יותר מהר בגלל שאתה תוריד איזה שתיים שלוש קילו של נוזלים, אבל אחרי זה כן, אתה תהייה בערך במצב של חצי קילו בשבוע....
למה כל כך לאט? כדי לא לפגוע במסה של השרירים וכדי למנוע עודף עור. יש אנשים שיורדים יותר מהר, בעיקרון זה פחות טוב אבל גם אפשרי אם דחוף לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוקיי תדהו רבה לך=]
ואיך בעצם מורידים בנוזלים? פשוט להפחית פחמימות וזה עושה את העובדה או שיש משהו מסויים שצריך לעשות?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בנוזלים אתה תרד כשתיהיה בחיטוב.. לא צריך משהו מיוחד.
![]() |
#12 |
גולש עם אזהרה
|
![]() נוזלים נוצרים מפחממות. בגלל שבחיטוב אתה אוכל פחות וגם מוריד את היחס של פחממות/חלבונים אז תהייה ירידה גדולה בכמות הנוזלים בגוף שלך.
|
![]() |
![]() |