|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
רציתי לשאול קודם כל על עצמי אני בן 17 שוקל 38 מאוד רזה ואני כבר 5 חודשים בחדר כושר אני עליתי 3 קילו ואני רוצה לעלות עוד אז האם זה טוב לקחת אפקת חלבונים והאם זה מסוכן והאם זה נחוץ בשבילי תודה תומר נערך לאחרונה על ידי עלוש, 21-01-09 בשעה 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() זה לא מסוכן אבל wtf
שקלת 35קילו לבן 17 אמא'לה :o תאכל מלא מלא ואם בא לך לגדול מהר קח אפילו גיינר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 35 ק"ג o.O, חברה שלי שוקלת יותר מימך מה לעזאזל?
ותבנה לעצמך תפריט מסה דחוף . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הולי שיט 37 קילו!!?
תתחיל לאכול, והרבה ובלי חשבון. ואם קשה לך תקנה גיינר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל אוכל אוכל !~!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אפקת חלבון זה לא מסוכן , אבל נראה לי שאתה צריך יותר מזה , אתה צריך לאכול כל מה שזז בין אם הוא אכיל או לא . ואז תגדל (:
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שנה שעברה הייתי שוקל 43 קילו היום אני 52 , יש כדורים שפותחים את התיאבון , תיקח אותם כל יום ותטרוף כל דבר אפשרי במהלך היום ותעשה לך ארוחה קבועה שבלילה אתה אוכל , למשל בורקס\ רוגעלך\ חטיף כלשהו (אפרופו וכל השטויות האלה) אחריזה בקבוק ליטר של ספרינג ואז עוד צלחת קורנפלקס קטנה עם חלב .
הכוונה לילה לא לארוחת ערב , אלא אחרי הארוחת ערב בערך שעה , חצי שעה לפני שאתה הולך לישון שיהיה בהצלחה אחי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
או ליטר של משקה ממותק.. מקור נהדר לסוכר שלא יתן לך כלום... הוא צריך לעלות במשקל בעזרת אוכל איכותי, לא אוכל שיסתום לו את העורקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פותח האשכול, מה הגובה שלך?
![]() |
![]() |
#10 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון, ברוכים הבאים. כנס לאתר הראשי, www.israelbody.org יש מאמר בנושא המדריך לעלייה במסה. תתחיל להעזר בו וללמוד את העקרונות של התזונה הנכונה. אם תרצה, תרגיש חופשי לפנות אלי גם במייל ואשמח לעזור. כרגע,עליך לאכול טוב, לא להגזים בכמות האימונים ( 3-4 לכל היותר ללא אירובי) ולנוח מספיק ( לפחות 7 שעות שינה) מקווה שעזרתי
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעת למצב הזה גבר :\
יש לך איזושהי בעיה של לעלות במשקל,חולה סכרת או משהו דומה? אם לא תתחיל לאכול עזוב אותך ספירת קלוריות תכניס לגוף פחמימות חלבונים ושומן איכותי ואם הייתי במצבך הייתי אוכל כל מה שזז כמו שמישוה פה אמר במצבך אתה צריך ללכת למומחה [לא של פיתוח גוף אלא מומחה תזונה מסוג אחר תתחיל בזה שתילך לרופא משפחה], למרות שזה ממש תלוי בגובה שלך אולי אם אתה מתחת ל1.55 ככה זה כבר יותר נשמע הגיוני המשקל הנמוך הזה...בכל מקרה תתחיל לאכול!!