ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-01-09, 21:36   #1
superbik3
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 748
ברירת מחדל אפשר להרתיח אבקת חלבון?

אפשר להרתיח אבקת חלבון בחלב כשמכינים נגיד שיבולת שועל?

זה מאבד מהערכים?

תודה לעונים
__________________
I'd rather die like a man, than live like a coward
superbik3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 21:40   #2
Eliran_M
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
 
הסמל האישי שלEliran_M
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 1,484
כללי:: Eliran_M
גיל:: 17
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M
ברירת מחדל

מצטרף לשאלה
__________________
BodyBuilding For Life =]]]
Eliran_M מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 21:46   #3
SkOin
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 13
ברירת מחדל

מאבד ערכים ברור, החלבון מתחיל להתפרק ולהיות לא אפקטיבי כשאר החום שלו הוא מעל 42 מעלות
בגלל זה שאומרים שאתה מגיע לחום של 42 מעלות אז אתה נימצא בסיכון כי החלבונים שבגוףפ שלך מתחיל להישרף ולהתפרק.
SkOin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:39   #4
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SkOin צפה בהודעה
מאבד ערכים ברור, החלבון מתחיל להתפרק ולהיות לא אפקטיבי כשאר החום שלו הוא מעל 42 מעלות
בגלל זה שאומרים שאתה מגיע לחום של 42 מעלות אז אתה נימצא בסיכון כי החלבונים שבגוףפ שלך מתחיל להישרף ולהתפרק.

מי אמר לך את זה בדיוק?
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט
נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$


ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:41   #5
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

החלבון אמנם עובר דנטורציה, אבל זה לא משנה את הערכים שלו
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים.
[u]החזירו אותו בכל מחיר

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 08:25   #6
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלhanna666
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SkOin צפה בהודעה
מאבד ערכים ברור, החלבון מתחיל להתפרק ולהיות לא אפקטיבי כשאר החום שלו הוא מעל 42 מעלות
בגלל זה שאומרים שאתה מגיע לחום של 42 מעלות אז אתה נימצא בסיכון כי החלבונים שבגוףפ שלך מתחיל להישרף ולהתפרק.
+1...
hanna666 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 21:48   #7
superbik3
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 748
ברירת מחדל

אהה הבנתי תודה אחי ...
__________________
I'd rather die like a man, than live like a coward
superbik3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:37   #8
avram1
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 740
ברירת מחדל

אז מה אם הביצים שמבשלים אותם? הם גם מאבדים מהערכים (חביתה,ביצה קשה)
avram1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:43   #9
CBA
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 842
גיל:: 15.5
חדר כושר: בית אייל
ברירת מחדל

מישהו מוכן להסביר לי למה להרתיח אבקת חלבון?? נשמע לי אבסורד לחלוטין..
__________________

CBA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:56   #10
SkOin
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 13
ברירת מחדל

אנימל אני לא מאמין שמבנה הכימי שלו לא משתנה.
Cba אני איתך... =\
SkOin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:57   #11
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה
ברירת מחדל

cba-עם נגיד רוצים לערבב את האבקה עם ש"ש, או קורנפלקס או סתם שלא יהיה גושים בשייק אני הישתמשתי בחלבון של אופטימום ולא יצא לי גוש קטנטן אפילו.. הקטע הוא להרתיח את האבקה עם 30 מ"ל ואת השאר עם חלב זה מונע גושים
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 22:59   #12
CBA
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 842
גיל:: 15.5
חדר כושר: בית אייל
ברירת מחדל

תערבבו חזק יותר .
דרך אגב מה זאת אמורת לערבב עם ש"ש? איך בדיוק מכינים את זה?
__________________

CBA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-01-09, 23:06   #13
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה
ברירת מחדל

במקום ש"ש עם חלב ש"ש עם אבקה.. אני הייתי מכניס סקופ לשייקר מערבב עם חלב בכמות המספקת ושופך לקערה עם הדגנים.. כמובן עם החלבון המדהים של אופטימום.. עם צ'מפיון יש לי עוד זיכרונות עצובים איך שהייתי מנער כמו חמור והגושים המסריחים שקעו בתחתית השייקר ביזיון
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 00:11   #14
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

אין ביע הלהרתיח, כמו שמכינים עוגיות חלבון ואין עם זה בעיה אז אין בעיה עם ש'ש חמה
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 00:16   #15
ShaI^MymoN
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,687
שלח הודעה דרך ICQ אל ShaI^MymoN שלח הודעה דרך MSN אל ShaI^MymoN
ברירת מחדל

אני הבנתי שאם מחממים חלבון ואתה עוד מדבר על הרתחה האיכות של החלבון נהרסת
ShaI^MymoN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 12:42   #16
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

מצטרף לשאלה.
אני בד"כ מוסיף את החלבון אחרי שחיממתי את החלב והש"ש.
הייתי שמח אם אחד מהצוות של ישראלבודי יגיב בנושא.
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!

נערך לאחרונה על ידי Bono, 18-01-09 בשעה 12:46.
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 12:45   #17
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

שטויות לא מאבד מהערכים שלו.

אני כל בוקר מבשל שיבולת שועל עם חלב ואבקת חלבון.

מה זה משנה אם זה אבקת חלבון? גם בשיבולת שועל ובכמעט כל דבר שאתם מבשלים יש חלבונים... אז הערכים יורדים? לא..
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 12:50   #18
YossI822
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלYossI822
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,273
גיל:: 17
שלח הודעה דרך ICQ אל YossI822
ברירת מחדל

אמרו היום בערוץ 10: אם מבשלים מאכל מסויים מעל 48 מעלות הערכים שלו ניפגיים, הם אמרו בפרוש שהחלבון נפגע.
אני לא יודע עד כמה זה נכון.
YossI822 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 13:53   #19
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yossi822 צפה בהודעה
אמרו היום בערוץ 10: אם מבשלים מאכל מסויים מעל 48 מעלות הערכים שלו ניפגיים, הם אמרו בפרוש שהחלבון נפגע.
אני לא יודע עד כמה זה נכון.
ערוץ 10...מאילה היית מביא את זה מynet , הייתי מאמין...
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:01.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים