|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם יצא לכם פעם להתבונן על כל מי שנמצא בחדר כושר שלכם, זה ניראה כאילו אספו את כל היצורים ושמו אותם בחדר כושר אחד... ספרו על כל המוזרים המסתובבים אצלכם במכון....
יש אצלנו איזה בחורה שלוקחת דמבלים של קילו וחצי ועושה יד אחורית, זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי......... ויש לנו איזה מישהו בן 30 רץ על ההליכון עם דמבלים ומניף אותם לצדדים כמו משוגע!! ויש את הערסים שנמצאים בכל מכון, הם בדרך כלל בני 14- 15 לא משקיעים בשיט, הם עושים איזה 200 חזרות של פלייס לחזה עם דמבלים של 7.5 קילו חחחחחחח...
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה בן אדם אצלנו (במכון כושר שייפ ) מת מהתקף לב:x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ואה ואה אם אני רק יתחיל....
יש אצלנו כ"כ הרבה יצורים.. אבל הם יותר מעצבניםפ מאשר טיפשים. למשל אני בא לעשות פלייס על ספה, פתאום ההוא מהמיטת חזה צועק לי "אני אני מסיים כאן עוד סט ואז אני משתמש בה.. אל תיגע בה" חחחחחחחחחחחח אני עושה לו "תגיד מה נראה לך שאני יחכה שתסיים סט ורק אז אני אחכה לתורי במיטה?" אז הוא סיבב ת'ראש .. באמת איש מפגר.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() כמה פוסטים נפתחו על הנושא הזה כבר..
בכל מקרה, אצלנו יש מישהו שכל הזמן הוא צוחק והוא נירא דפוק כזה אז אני קורא לו כת השטן חח. ויש עוד מישהו מפגר שהוא בה מתאמן משעה 9 עד שניהיה לו כאב ראש והוא לא יכול להיתאמן ואז הולך לבית. כול יום הוא עובד על כול השרירים בגוף . ניסתי להסביר לו כמה פעמים שאסור להיתאמן ככה אבל לא עזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 1)כמה ילדים קטנים שכבר שנה במכון וכל אימון שלהם נמשך לפחות 3 שעות בעבודה ראנדומלית על כל השרירים
2)איש זקן אם אמ פי 3 שתמיד שקט ופתאום לפעמים ללא שום קשר מתחיל לשיר ולרקוד ולעשות תנועות עם הידיים כמו בסרט ספרות זולה שאומה טורמן עושה עם שתי האצבעות על העיניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חחחחחחחח.... אצלנו יש כאלה שסמים 60 קילו בחמשיות ובשתים וחצי וזה ניראה +100
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל הכי מעצבנים הילדים כיתה ז' האלה כל היום חופרים לך לא עוזבים שנייה כל שנייה תראה איך עושים את זה או שעומדים לך על הראש כמו רן הנאחס הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() יש אצלנו כמה זקנים שמרימים תמכנסיים עד הלב והולכים לעבוד אלכסונים
ויש כאלה שמחפשים להרויח שם רק כסף מהתערבויות על בנצ',הורדות ושאר חרטא |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Ori D פתח פעם אשכול על כל המוזרים שיש במכון כושר, ושכל אחד יספר על שלו... אני זוכר ת'אשכול הזה
![]() יש 1000 סיפורים על כל המוזרים שיש בכל מכון כושר, אפשר לעשות על זה תוכנית ריאליטי! אצלי, למשל, במכון בקאנטרי, תופעת הזקנים חוגגת. הם מציפים את ההליכונים, את המכשירים הקבועים, והכי מצחיק - כל אחד מהם עושה סט שנמשך שעות על גבי שעות, במשקל נוצה... הם מוציאים ת'חשק!!! סיפורים אחרים בהמשך...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו זה לא רק מפגרים הם ממש ממש ממש ממש ממש מעצבנים זה ילדים בני 14-15-16 ככה משו נדיר מעפנים ברמות איזה חבורה שלהם ככה 8-10 ילד כל הזמן באים צוחקים מדברים על Wwe ועל מחשבים ומטמטיקה וצועקים את זה על כל המכון ואז מנסים להסביר אחד לשני על תוספי מזון ואימונים משו מעצבן ברמות וממש לא מצחיק,מה גם יש ילדים בני 13-12 באים להתאמן עם קובעי קרוקר מרימים מוט דחיקה ריק ואז עושים התערביות מי עושה יותר חזרות וכו' וגם זה בא עם צעקות וצחוק מעצבן ברמות,גם תמיד יש מישהו בן 30 ככה שהוא עצמו עושה כל האימון רק דחיקה עם 40 קילו מאוד מעפן מחינת תוצאות אבל הוא יבוא ויתחיל לייעץ לך מה לאכול וכמובן כל מה שהוא מייעץ שווה לתחת,גם יש איזה 2-3 ככה נערים בני 17-18 שמנים ברמות שחושבים שיש עליהם מאסת שריר ואז עושים פוזות של קשוחים מול המראה אבל בעצם הם שמנים משו נדיר עם תחת בגודל הקלוב של הסקוואט ומשקל עבודה עלוב אבל איך לא עדיין הם מדגמנים מול המראה רוב האימון,יש עוד כל כך הרבה מבחנת אנשים מכון מאוד מאוד מעפן שאני נמצא בו , כמובן לא הכללתי ערסונים מטומטים בני 16-17 גם דחלילים שבאים ושואלים עם קריאטין זה סטרואדים ועוד כל מיני שאלות מפגרות ויש עוד המון המון דברים מעצבנים אין לי כח כבר לפרט כאן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() חהחהחהחהחהחהחה קראתי הכל ו הדפוקים במכונים שלכם לא מתקרבים לאהבלים ולפסיכים שיש במכון שלי מצטער אנשים
![]() ![]() ![]() טוב נתחיל באהבל מספר אחד יש לנו במכון איזה אחד שהוא דוקטור למשהו או איזה שאמאן או דרואיד קיצור הבן אדם סרוט והולך בחדר כושר והתפקיד שלו זה להעיר לכולם על כמה שזה גרוע להיתאמן באיזור המשקולות והמכשירים ושחדר כושר נוער רק ל "כושר" וזה בישבילו הליכון או אופניים חחחחחחחחח הוא בא אליי ואל עומר ואומר שצריך בלחיצת חזה 2 אנשים (ולא הוא לא התכוון לדוחק ולספוטר) הוא התכוון שאחד דוחק והשני יושב לו על הבטן WTF?!?!?!בישביל מה זה נחוץ חחחחחחחחח והוא אומר שלמי שכואב הגב בדדליפט צריך לסים ספר על הראש ושזה מסדר את הגב אם הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתכם עליו? וכמובן יש עוד כמה חבר'ה צעירים שכלכך מתלהבים מזה שהם היו באיזו יחידה קרבית בצבא ושהם שחיפים והם באים למכון ופשוט מדברים ולא מתאמנים וכל פעם שאני ממלא את האבקה שואלים אותי "ואיי אחי אתה לא מפחד מאבקות זה סטרואידים זה עושה "זין" קטן זה עושה קילקול כיבה" כמובן שאני במצב רוח טוב אז אני אומר להם פשוט מאוד "עופו לי מהפרצוף" ואם אני עצבני אני מכניס להם בוקס והאחראי חדר כושר שלנו קיבל כסף מחברת HEAD AND SHOULDERS והוא החליט שמה עושים בכסף הזה?במקום לשפץ את החדר כושר,במקום להביא דמבלים יותר כבדים כי הדמבל הכי כבד שם זה 40 קילו (לכל אלו שצוחקים להם על הסרטון שלי של המסור אז אי אפשר ממש להעלות משקלים במסור אצלנו),במקום להביא מכשירים חדשים..הוא החליט שמחליפים את הטלויזיות במכון! כאילו מהההההההה אני צריך טלויזיה יותר משוכללת במכון יש לי אחלה טלויזיה בבית אני בא למכון להיתאמן לפתח גוף לירוק על כולם שם וללכת הבייתה למה להיות מטומטם?והוא הביא פלזמה גדולה שבה הוא התקין דרך המחשב פנטיום 2 שלו אם WINDOWS 3.11 "תוכנת פיתוח גוף מתקדמת מחו"ל" טוב הבן אדם שכתב את התוכנה הזאת יש לו שגיאות כתיב שלא חלמתם עליהם ורואים שזה למעשה ילד בן 12 הכין אותה במחשב שלו וכמובן שהוא החליט יום אחד להביא ציוד משוכלל למכון אז הוא הביא כולה עוד ספה מסכנה שהדבר היחידי שאפשר לעשות עליה זה מסור,לחיצה אם דמבלים ופלייס ללא שיפוע למה כי הוא גירד אותה מאיזה "אלטיזחיין" והביא דבר ששווה 20 שקל אלה שלושת המטומטמים הראשיים של החדר כושר שלנו ואני לא רוצה לפתוח על השאר כי הדף לא מספיק גדול ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
גלעד יא חרטטן אתה אומר שיש לכם הכי כבד 40 קילו אבל בטיםספיק אמרת שאתה עושה 60? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אצלנו יש יצורים שרק אלוהים יודע מאיפה הביאו אותם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חושב שאני יכול למצוא עוד כמה ...
אני אישית מתעב חדרי כושר ומעדיף לעבוד בבית על פרי ווייטס ( יש לי ספסל היסטוריה שמלווה אותי כבר די הרבה זמן ועכשיו התווסף לו גם יורק מגה מקס 3001 על כל המשקולות שלו) התאמנתי תקופה די ארוכה בטופ ג'ים בחיפה אנשים חביבים מלבד העובדה שבעל המכון תמיד היה אוכל לנו מול הפנים ג'אנק פוד ובזמן אימון לראות פיצה גורם לשני דברים מנוגדים או תחושת בחילה עד הקאה או רעב בלתי נשלט (לפעמים זה בא ביחד ) אז ככה היה שם אחד בן 60+ שכל פעם כשהוא ראה אותי הוא היה שואל אותי לגבי החזה שלי וכמה אני מסוגל לדחוק ... כשהייתי עונה לו "בערך 110 כמו שצריך" הוא היה רוצה להתחרות בי אדם נוסף שהיה שם ... אחד שכל הזמן דיבר על כמה הוא מסוגל להרים, אני לא חושב שראיתי אותו מתאמן שם על מכשיר כלשהו הפסיכו התורן היה אחד ששקל בערך 70 קילו והיה תמיד רודף אחרי המכשירים שהייתי מסיים איתם בפעמים הראשונות הייתי בהלם שהוא מנסה באמת להתאמן עם אותם משקלים עד שפעם אחת ראיתי מה קורה כששרירי החזה לא מסוגלים באמת לדחוק ואיך אפשר להחנק ע"י מוט ופעם נוספת הוא שבר מראה ענקית אחרי שאחד הקרוסים העיף אותו |
![]() |
![]() |