|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() נתונים
גובה 182 מישקל 125 אחוז שומן 12 בערך יד קרה 52 יד באימון 54 לחיצת חזה פעם אחת 200 קילו מיתאמן אם מישקל 170 4 סטים של 10 מיתאמן ב אשדוד אזור יג חדר כושר "אטלנט" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ] |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אהלן אחי
גם אני אשדודי אני בפיטנס יש כאן עוד משתמש שמתאמן באטלנט אבל |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולההההה.......
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() רמה רמה !! נראה מצויין
כול הכבוד , בן כמה אתה ?? |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כבוד להיות הראשון שמגיב.
נראה מעולה. אבל מעולה באמת. לא נראה כמו 125 (יותר לכיוון 110) אבל אין לדעת, כי באמת שצריך לעמוד לידך בשביל לראות כמה באמת אתה גדול. ממש מעניין אותי מה אתה מחפש כאן באתר. אולי רק תמיכה וחיזוק אחרי שתציג את התמונות? קשה לי להאמין שיש לך הרבה ללמוד עם כל הכבוד למשתתפים כאן. בכל אופן, לקצת ביקורת - החזה קצת מפגר מאחורה. ככל שתרד בשומן זה יראה יותר מאוזן, אבל כרגע נראה כאילו יש לך כתפיים וידיים גדולות מאד, וחזה וגב קצת פחות "עבים". הרגליים גדולות מאד ורואים בבירור שכשתהיה במצב תחרות הם יהיו "חתוכות" בצורה יפה. סה"כ הפרופורציות נחמדות ויפה שהצלחת לשמור עליהן עם מסה גבוהה. השאלה מה המטרה עכשיו? ציינת משקלים שאתה לוחץ, אתה מתעניין בפאוורליפטינג או מה?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() לא
אני אישית מיתכונן אני רוצה לגשת לתחרות ורציתי לדעת את דעתכם אם יש לי סיכוי שם? כי אני יודע שהיקפים כמו שלי אני לא חושב שיש למישו היקף יד 54 ןבקיצור אני רוצה לדעת אם אני ירד באחוז שומן מה אתם אומרים יש לי סיכוי או לא? אני בן 26 |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תשמע הפרופורציות שלך טובות מאוד ויש לך מאסה. בניגוד ל-DR MUSCLE אני לא חושב שהחזה בסדר גמור. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() איך הקדימו אותי? בדיוק הגבתי בנושא אחר וראיתי את הנושא ממש נוצר!
נוני, יש לך מתחרה רציני בתואר הבחור המסיבי של יזראלבודי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() Damn!!!
סוס! |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סוס פוני מהלך אתה ..כל הכבוד
![]() כמה זמן אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() 7 שנים מיתאמן אבל אם הפסקות עכשיו אני בחיטוב לפני שהייתי בחיטוב והייתי במסה שקלתי 130 קילו והיה לי היקף יד
56 הנה תמונות לםני חיטוב ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח מה נסגר אם האשדודים?? אני גאה לחיות באשדוד!!
אתה ס-ו-ס!!
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כבוד כבוד!
איזה אנשים יש במכון שלי ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() נראה מעולה, חבל על הזמן, אני יצפה לראות אותך בתחרות!
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שראה אותו מס' פעמים, הבנאדם פשוט עצום, עצום, הוא גדול שזה לא יתואר, והאמת שדיי חטוב. ללא ספק 120 אם לא יותר. נראה גם בתחרות הורדות ידיים בטלוויזיה הארצית שהייתה אם אני לא טועה.
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ואי מה יש לכולם פה למה לא להאמין הוא מתאמן בחדר כושר שלי וראיתי אותו וזה באמת הוא.
בחדר כושר הוא נראה גדול יותר התמונות מקטינות אותו... |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |