|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הפורום הזה ממש לא בעניין...
שמתי לב שאין ממש עניין פה בפורום, הכל פה תחת קטגוריה אחת, עם מעט מאוד פורומים. רוב הסמיילים לא עובדים רוב הזמן, אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות, גדלי הקבצים שניתן לעלות נורה קטנים ולכן אי אפשר לעלות כלום, הפורום נראה גרוע מאוד בגלל הפרסומת בצד, יש אפשרות לעשות את זה בצורה יותר יפה מזאת. אין מספיק אפשרויות בפורום למשתמשים לשחק בהם כמו, כל מיני מערכות שיהיה ניתן לכתוב בהם מדריכים אישיים של כל משתמש, הורדות שונות ועוד דברים שאני חושב שרק יעלו את רמת הפעילות בפורום. בכללי מי אחראי על כל הקטע של התכנות בפורום....צריך להוסיף ולעדכן פה המון דברים, אפשר להתחיל בסקין שיהיה אפשר לעבוד איתו. מה אתם אומרים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בונה ימנייק תוריד את הציצים האלה כול הודעה שלך אני ניתקע על ציצי איזה 10 דקות ורק אחרי זה ממשיךחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וואדים אני דווקא מסכים איתך תמיד יש לאן להשתפר, עכשיו רק צריך לקוות שיגיע איזה מנהל
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() גם חדש וגם מעביר ביקורת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שלא הבנתם אותי נכון, לא באתי לרדת או משהו אני פשוט אומר שאפשר לשפר פה את הגלישה בהוספה של כמה וכמה דברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() דווקא כול הסמילים עובדים !
והפורום נראה טוב ! אין מה להוסיף/לשפר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ההודעה הראשונה בלי שגיאות! ![]() סתם אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() בכללי הפורום סבבה והרבה יותר טוב מהפורום הישן למי שזוחר, באמת מבעס קצת שאי אפשר לשלוך הודעות פרטיות כמו בכל פורום אחר יהיה קטלני ביותר אם תתקנו את זה למה זה חייוני ואחלה של דבר, חוץ מזה מה ששמתי לב זה שפונקצית ה" הוסף מוניטין" לא עובדת וזה גם חבל...
לגבי התמונה שבצד באמת קצת מכער אבל זה כבר החלטה שלהם, זה פירסום...
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
הסמיילים עובדים מצוין. לדעתי אם היו משאירים רק את הסמיילים המקוריים של מערכת הפורומים הזאת זה היה בכלל עדיף, אבל זה רק אני. למה הכוונה קטגוריות? יש לך פה 6 פורומים: תזונה, אימונים, פיתוח גוף, דיבורים, פציעות ספורט, זירת הגולשים ותת פורום לוגים. בפורום כזה במדינה הקטנה שלנו, זה לא יהיה אפקטיבי לפצל כל כך הרבה את הפורומים. ברמת העקרון זה יותר מקצועי אבל במקרה שלנו - פחות פרקטי. תחשוב למשל אם היו מפצלים את פורום תזונה ותוספים לעוד תת פורום של מחקרים, ועוד אחד נגיד של סקירת תוספי מזון כמו שיש ב- BB.com. בכל אחד מהם ישב לו איזה אשכול לבד ומסכן כמה חודשים טובים. אפילו כאן בלוגים, כמעט אף אחד לא מעדכן. עושים טובה שמעדכנים פעם באיזה 3 חודשים. סקינים לפורום נראה לי ממש מיותר. אפשרויות מגוונות בפורום מה שדיברת עליהם, נראה לי מאוד מצועצע. זה רק יוריד מהמקצועיות של הפורום. יבואו לפה כל מיני ילדים "לשחק" בפורום, או במילים אחרות, אנשים פה יתעסקו בתפל ולא בעיקר. זה פורום מקצועי ולא ארגז חול לשחק בו. קבצים קטנים, יכול להיות שמשקולים של המנהלים הטכניים הם החליטו ככה (אולי קבצים גדולים מכבידים על המערכת, אין לי מושג באמת). בכל מקרה אני תכף אעלה לפה תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקטנת הקבצים. פרסומות בצד הורסות את הפריים של הפורום - עם זה אני מאוד מסכים וגם העליתי את הבעיה הזאת לפה בעבר. לצערי היא לא קיבלה את התיחסות. אני הצעתי בדיוק מה שהצעת - להעביר את הפרסומות למעלה במקום שיהיו בצד. דרך אגב, לא התכוונתי לרדת עליך או משהו עם התמונה ההיא ששמתי. זאת סתם היתה דרך הומוריסטית לשאול אותך מאיפה נפלת עלינו פתאום. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, אם אתם אומרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אני מסכים בקשר לעיצוב הכללי של הפורום ולדעתי יש מקום לשיפור.
בכל מקרה, זה לא מפריע לי ממש. |
![]() |
![]() |