|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי תקופה יחסית ארוכה של מסה בתוכנית ABC אני רוצה לחטב ולהשתמש בתוכנית FBW
נתונים אישיים: גובה 1.81 משקל 77 גיל: 21 קראתי כל מיני תוכניות ומאמרים ובניתי משהו בעצמי רק רוצה לדעת אם זה בסדר מבחינת סטים תרגילים אם יש שכדאי לשנות אשמח לשמוע עצות ממכם. חזה: דחיקת חזה 3x8 קרוס הובר 3x10 גב: פולי רחב 3x12 פולי תחתון 3x10 רגליים: סקוואט 3x8 (יש צורך להוסיף עוד תרגיל?) כתפיים: לחיצת כתפיים 3x10 יד קדמית: כפיפות מפרקים 3x10 אחורית: מקבילים 3x8 או לחיצה צרפתית 3x10 וכמובן בטן שפה אני מגוון כל פעם משהו אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
במקום קרוס אובר עדיף עוד תרגיל מורכב; לחיצה עם דאמבלים/מוט, שיפוע חיובי/מקבילים רחב גב: הייתי מחליף פולי תחתון בחתירה עם דאמבלים רגליים: תוסיף תרגיל לקבוצת השרירים האחורית של הירך (hamstrings) http://www.exrx.net/Lists/ExList/ThighWt.html פחות סט אחד בסקוואט ועוד 3 סטים לתאומים כתפיים: ![]() יד קדמית: ![]() יד אחורית: למה לעשות כפול עבודה ליד אחורית מקדמית? בייספ זה שריר יותר חזק תוריד לגמרי את המקבילים חוץ מזה ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה אחי עזרת לי מאוד.שונה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |