|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני עכשיו בתקופה שאני רוצה לנסות משהוא חדש FBW ,
ראיתי שיש את התוכנית של ה5X5 אבל היא יותר לכוח מאשר מסה אז אני יעדיף תוכנית אחרת. חשבתי על התוכנית הזאת Squats 3x6-8 Stiff- leg deadlifts 3x8 Barbell row 3x10 Dumbbell bench press 3x10 Military press 2x10 Chinups 2x10 (if you can do more than 10, add weight) Dips 2x10 (if you can do more than 10, add weight) Standing calf raise 2x10 מה אתם אומרים עליה ? אני אשמח לקבל חוות דעת כי תוכניות כאלה אני לא מבין בהם אף פעם לא נתאתי להם צאנס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בולשיט אין דבר כזה יותר לכוח.. אם אתה תאכל אתה תגדל 5x5 תכנית מצויינת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על זה
fbw a Squats 3x6-8 deadlifts 3x8 Barbell row 3x10 bench press 3x10 incline bench press 2x10 Military press 3x10 Chinups 2x10 (if you can do more than 10, add weight) Dips 2x10 (if you can do more than 10, add weight) Standing calf raise 2x10 fbw 2 Squats 3x6-8 Stiff- leg deadlifts 3x8 Barbell row 3x10 bench press 3x10 Military press 3x10 Chinups 2x10 (if you can do more than 10, add weight) Dips 2x10 (if you can do more than 10, add weight) bicep curl 3x10 מה אתם אומרים אני יעשה 3 פעמים בשבוע, זה יותר טוב מהקודמת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הראשונה תוכנית טובה יותר, רק תעשה את המתח אחרי הבנט אובר ואת המקבילים אחרי הבנץ'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה אומר על משהו מבסגנון הזה לfbw
סקוואט 4סטים כפיפה 2 לחיצת חזה במוט 4 לחיצה בשיפוע עליון במוט 2 ירידה בספסל 2-3 חתירה 2 פולי רחב 3 פולי בסופינצייה 2 לחיצת כתפיים במוט 2 בטן 4 טווח חזרות 8-12
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() הייתי הולך על תוכנית מוכרת של מאמן ולא משהו שאתה מרכיב לבד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() http://stronglifts.com/stronglifts-5...ning-program/- stronglifts 5x5
madcow - http://www.geocities.com/elitemadcow...Linear_5x5.htm ביחד עם הSS של ריפטו אלו הכי מפורסמות, אפשר לשחק איתן בתרגילי עזר וכו'. הייתי מתחיל עם ריפטו \ סטרונליפטס אם אתה לא מסתדר עם הטכניקה של התרגילים כי זה מאפשר לך לעבוד עליהם הרבה בלי להתעסק בקקה ולהשיג מספרים גבוהים בתרגילים האלו די מהר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני היחיד ששמתי לב שיש לו רק תרגיל 1 פשוט בכל התכנית?
נראה לי קצת כבד על ה-cns לדחוף כל כך הרבה מורכבים באימון אחד
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אני עובר לעשות את הmadcow \ SS עוד חודשיים בערך, אחרי שאני אחלוב את התוכנית הנוכחית שלי עד הסוף.
זה שכתוב starting ב starting strength זה לא אומר שזאת תוכנית שמתאימה רק למתחילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שלעבוד 5 חזרות כל הזמן זה לא פשוט בכלל. שיהיה בהצלחה
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אנחנו מדברים על 5x5, ואם אתה מסיים את האימון בחצי שעה אני חושב שאתה לא עובד כבד מספיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
בין סט ראשון לשני אני עושה מנוחה של דקה כולל הרכבת פלטות, כנ"ל בין שני לשלישי. בין שלישי לרביעי אני נותן כבר דקה וחצי שתיים, ולקראת החמישי אני נותן מנוחה שתיים וחצי דקות-שלוש. מספיק מנוחה לדעתי. חצי שעה זה לא כולל תרגילי עזר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם אתה מרים הכי כבד שאתה יכול תן לעצמך עוד דקה לנוח, אתה תראה שאתה עשוי גם למצות יותר מהתוכנית ככה. ![]() בין סטים של עבודה תן מינימום 3 דקות לדעתי בהנחה שאתה באמת מרים הכי כבד שאתה יכול. |
|
![]() |
![]() |