|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה אחרי שאני רואה תגובות כלפי בודיבילדרים גרם לי לחשוב איפה הגבול הטעם הטוב אצל אנשים ששונאים אנשים עם מסת שריר גדולה במיוחד.
למשל כמו כל גבר, מה שהוא מחפש בגוף של בחורה זה תחת טוב, ציצים טובים לא רזה מידי לא שמנה מידי, או בקיצור כמו שנקרא גוף טוב. אבל מבחינתי כל העניין הזה של גוף טוב אצלי זה התערער, בתור אחד שמקפיד על אימונים מבחינתי אני ימשיך ללכת ולהתאמן אין לי איזשהוא סף בראש שאני חושב לעצמי פה אני יפסיק, אני כל הזמן ירצה עוד. אבל השאלה מבחינת אנשים שמסתכלים מבחוץ, מעניין אותי מה נחשב בשבילם הגוף המושלם? למשל כל הדוגמני פיטנס האלה, יש להם גם מסת שריר מכובדת, והם גם מדגמנים, השאלה מה אלה שרואים אותם חושבים עליהם (שהם עוד נחשבים עם מסה לא כמו של בודיבילדרים)? .. אני שואל את זה לא ביגלל שנשרט אצלי משהו, פשוט אני בשלב שאני נימצא (3 שנים מתאמן) כבר השתנו אצלי מה שאני חושב, תמיד שואף לעוד ואוהב את מה שאני רואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע זה כל אחד ומה שהוא אוהב.. אני אתן לך דוגמא ממני,
אתמול היה לי טיול בבצפר, נכנסו למים וזה הורדנו חולצה, איזה אחת אמרה "וואי איזה גוף איזה שרירים" יענו התלהבה, ואחת אמרה שזה יותר מידי (בטח מאוהבות השחיפים עם הקוביות). ולא שיש לי מאסה מי ישמע.. זה כל אחד והטעם שלו כמו שאח שלי הקטן אוהב את קולמן ואמא שלי לא.. זה כל אחד והטעם שלו בעניין של גוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בתשאל תשאלה הזאתאת הבנות אחי לדעתם צריכים להיות חטובים עם מאסתש ריר מינמלית וריבועים לא יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לילה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() לדעתי,
שאם אתה הולך עם בגדים אתה נראה בנאדם רגיל ,זאת אומרת שרואים שמתאמן ,אבל לא ענק ושמוריד בגדים/הולך עם גופייה רואים שיש עלייך מסה גדולה הקיצר פיטנס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() פאדיחות
אני באמצע העבודה וקראתי את זה ופשוט פרצתי כאן בצחוק ![]() וקוואד x - שמח שאהבת זה יתן לך מוטיבציה להתאמן בלי פחד כל עוד אתה טבעי. גם המוצלחים מאיתנו שישארו טבעיים יגרדו את הפיטנס מלמטה ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס שם זין על מה שאומרים אם אני ישמע לכולם אני לא יהיה כלום ובימיוחד הבנות תן להם זין גדול וריבועים זה מה שההם רוצות.תעשה מה שבראש שלך תעשה לגוף מה שאתה רוצה תיהיה מה שאתה רוצה לא מה שאחרים רוצים ליראות יגנוב אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() כל הדיבורים האלו הם מאיתנו והלאה, מעולם לא ראיתי טבעי שהיה "גדול מדי" בשביל אף אחת.
וזה נדון כאן כבר מאה פעם... כל עוד תהיה טבעי אין לך שום חשש, אתה גם סביר להניח שלא תהיה ברמה של פיטנס ולא ברמה של שומדבר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם תדע לדבר עם בנות אז תביא אותם בכל מצב
אפשר להגיד שהגוף זה בונוס ובקשר לשאלה שלך צריך לשאול בנות לא?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() חחח תתפלא אחי.. לא חסר
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה נכון שכמעט אין טבעי שהוא גדול מדי אבל בנות מסתכלות על זה אחרת..רק שמשתמשים בממתקים אפשר להגיע להיות ענק באמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
כל אחד אומר אני לא רוצה להגיע לזה ואני לא רוצה לזה אבל הוא לא יכול , ובנות הם אוהבות בנים עם שרירים כמו שתעדיף אחד עם תחת גדול וחזה גדול ככה השרירים, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
מצחיק פה שיש אנשים שמעלים כל מיני תמונות של דוגמני פיטנס כמו שגיא קלב ואנשים ברמה שלו ואחרי זה רושמים "אני בחיים לא אגע בחומרים" חח רק מישהו אם גנטיקה בת **** יכול להגיע לרמה יפה מאוד של פיטנס אבל לרמה כמו שגיא קלב?חחחחח שכחו מזה אין מזרק אין תוצאה. GET REAL ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() וואלה יפה אהבתי את התשובה על הטבעיות ועכשיו כשאני חושב על זה, זה נכון מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() אחי הכל עניין של טעם וריח כל אחד וכל אחת במה שהם אוהבים בדרך כלל בנות אומרות דיי אל תהיה יותר יש לך ככה גוף יפה ויש כאלה אומרות שזה יותר מידי הכל בראש שלך עם עד איפה שאתה מוכן ללכת ולא לעצור
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() "בנות מסתכלות על זה אחרת.." כאילו מה אתה אמיתי? בנות מחפשות גבר דומיננטי!
אחד שיוביל ויקבע להן מה יפה ולא יפה, בחורה שתואהב אותך תואהב אותך אפילו אם תיהיה קולמן, אבל אם תקבע לה שזה הכי יפה אז זה יהיה הכי יפה, אנשים פה התרככו לגמרי בואו לא נישכח, שאם היינו כל מה שאנשים היו חושבים שטוב לנו להיות אז לא היינו בכלל, ובקשר לבחורות, תשאב את הבחורה למציאות שלך והיא תואהב כל מה שקשור אלייך.
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה או שיש לך ביטחו ןעצמי לדבר איתם.. או שאתה אוכל זין גדול גם עם אתה עם הגוף הכי יפה בעולם. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ביטחון זה לא הכל. אם יש לך פנים יפות וגוף עוד יותר יפה ואין לך ממש ביטחון תאמין לי שגם אז הבנות יזילו ריר עליך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חח אלון מה עשית מהטבעים אחי,יש המון טבעיים שהם ממש ענקים (גוף שהישראלי המצוי לא אוהב..)
|
![]() |
![]() |