|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
היום עשיתי אימון חזה, והייתה לי ירידה מאוד משמעותית במשקלים (ירידה של כ15 קילו בבנץ' ו10 בעליון...) ניסיתי למצוא למה זה קרה, התזונה שלי הייתה בסדר גמור לפי התפריט של אותו יום, והשינה שלי בלילה הייתה טובה (8 שעות), השאלה היא מאיזו סיבה דבר כזה יכול להגרם ? תודה לעוזרים...
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יכול להיות אימון יתר.
מתי לקחת הפסקה פעם אחרונה? באיזה סוג אימון אתה עובד? באיזו תדירות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע עובד על abc 4 פעמים בשבוע לפעמים 5 ההפסקה האחרונה שלי הייתה בחודש 7...
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אירובי אני עושה פעמיים בשבוע ולפעמים בכלל לא אני במאסה כרגע, המממ מנוחה יכולה להיות רעיון טוב אבל מה שמוזר שביש אחורית, גב,רגליים נשארתי עם אותם משקלים, עדיין יש סיכוי לאימון יתר?
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() זה קורה , אני מתאמן הרבה פחות ממך אבל בדרך כלל אחרי אימון בן **** שאני נותן יורדים לי המשקלים באימון שאחריו. אל תקח מנוחה סתם אם אתה לא מרגיש שאתה צריך , היית עייף באימון? היה לך כוח להמשיך?
יכול להיות שסתם לא היית מרוכז ובפעם באה זה יחזור להיות רגיל. ישאר לעשות הפסקה של שבוע זה סתמי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה ננסה אימון הבא נראה מה הולך, תודה!
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בנוסף אל תעשה ab 5 פעמים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |