|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
רציתי לשאול פה את החיילים שביננו. אני עומד להתגייס לתפקיד מ"כ ואני מאוד שמח מהתפקיד הזה הבעיה היא שמכל הסיפורים ששמעתי, ברגע שאתה מגיע לצבא, אתה יכול לשכוח מהתזונה ומהאימונים שלך, וכל מה שתקבל זה אירובי ואימוני סיבולת שריר. אמרו לי שאמור להיות בכל בסיס חדר כושר אבל אין לך זמן להשתמש בו.. האמת היא שאני פוחד להגיע לצבא ולזרוק את כל האימונים והתזונה לפח.. רציתי לקבל אינפורמציה ממשהו שיודע, או מישהו שבצבא ובכל זאת יכול להתאמן(אימוני כוח) ולאכול נכון, האם זה אפשרי.. תודה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אם אתה הולך לתפקיד שאני חושב שאתה הולך, כדי שתיקח אחריות ותניח את הפיתוח גוף בצד,
עם כל הכבוד, אתה הולך להכשיר חיילים, חיילים שבמוקדם או במאוחר ילכו לקרב או יתפסו קו חם, כל הסיפורים שאתה שומע גם לא רלוונטים, תלוי באיזה בסיס תשרת, תלוי בפז"ם שלך, תלוי בהרבה דברים, אבל בתור אחד שהתנדב לקרבי, פיתוח גוף תוכל לקחת בכל זמן, אבל הזדמנות כזאת לא תחזור אלייך, פלוס, שאתה תיהיה חייב להוות דוגמא לטירונים שלך, אסור לך לקבל תדמית של איזה שבוז מתוסכל, אפילו אם אתה לא איזה מפקד ביחידה עילית עם 10 שנות ניסיון, המצב רוח שאתה מעביר לחיילים, נשאר איתם. בנוסף יש לי חבר בתפקיד כזה, וחוץ מההכשרה והמשמעת הוא גם אחראי להרבה דברים, הולך לישון, הרבה אחרי החיילים שלו וקם הרבה לפניהם, אז בהצלחה לך ותיהיה חזק.
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() שירות צבאי בבסיס סגור אומר שאתה יכול לשכוח ממסגרת של אימונים ותזונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
ואגב אתה טועה מאוד.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() הממ.. זה לא הגיוני שהצבא ירצה חיילים חזקים בשורותיו..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() 1+
אני מכיר מישהו שעושה את השירות שלו בתור מדריך חדר כושר ויש לו זמן לאכול ולישון כמה שהוא רוצה שלא לדבר על זה שהוא מדריך בחדר כושר בבסיס של חיל האויר קצינים באים לשם ושמעתי שזה חדר כושר ברמה כמו של גו אקטיב הכל מהכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
היה לו ניסיון בהדרכת מכוני כושר לפני שהוא הגיע לשם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מפקח ראשי
|
![]() חח אתה מדבר על מדס זה נדיר אתה יוצא משם קרנף גם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי רק בקירייה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לאן אתה מתגייס אחי?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
ב02 טירונים שמים זין על המפקדים כמובן שמפקד צריך להיות חזק וזה אבל בעיקר לא להידרדר לצחוקים של החיילים לא הרבה יותר מזה.. זה זין כי כל אחד מוציא 20 פטורים וכל מה שאתה אומר אומרים לך יש לי פטור דיי באסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קודם כל הוא מתכוון מ"כ טירונים, הכוונה לכל המתגייסים שעושים טירונות בניצנים זיקים וכו', כאלה שהקו היחידי שהם יתפסו זה הקו הפנימי בצריפין כל יום כשהם יסיימו תטירונות וישובצו שם ומי שחושב שבצבא אין זמן לעבוד על הגוף ולאכול כמו שצריך שיחפש חיילים מסיירות, מדריכי קרב מגע, ואנשי קבע, בעיקר אלה עם הכרס ויראה בעצמו ומי שיגיע לשרת ביחידות המיוחדות (כשיגיע לותיקה, ברור שלא בזמן המסלול) יופתע לראות כמה אוכל יש שם, בכל שעה, בלי הגבלה, ולרוב גם חדרי כושר ברמה וhardcore באמת הגזמת כאילו אתה הולך להתגייס מינימום למוסד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סתכל כמ''כ טירונים אתה חופשי יכול למצוא זמן להתאמן ולאכול. כמו ש reshos123 אמר חיילים שלך יהיו ג'ובניים ולא יתפו שום קו.
לדעתי בכל תפקיד בצבא אפשר למצוא זמן להתאמן לא תמיד לאכול אבל להתאמן כן..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
איזה אחריות ואיזה נעליים? אף אחד פה לא בצבא / אחרי ? כולם ילדים בני 14-16 ? מה קשור! נראה לך שאתה מתנדב להיות קרבי? דיי לדבר על דברים שאתם לא יודעים. חוץ מבמסגרת קרבית, ולפי זה שרשמת מ"כ אני מניח שאתה תיהיה במגל, אפשר להתאמן ולשמור על תזונה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בתפיק מ"כ לא רק שלא יהיה לך זמן להתאמן אתה כול הזמן תיהיה על הרגלים אתה אתה בקושי תישן אתה תלך הכי מאוחר לישון מכול החילים ותקום יותר מוקדם מכולם תזונה נכונה באמת אתה יכול די לשכוח מזה אם רק תביא מהבית משהו שתמיד יהיה עליך ותוכל לאכול משהו אימונים כמו שאמרת סיבולת ואירובי כוח לא יהיה כזה מצטער לאכזבאותך אבל לא יהיה זמן יותר לאימוני כוח
![]() |
#18 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל