ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   צבא (https://israelbody.com/showthread.php?t=43339)

Molteor 21-10-08 16:42

צבא

שלום לכולם,

רציתי לשאול פה את החיילים שביננו.
אני עומד להתגייס לתפקיד מ"כ ואני מאוד שמח מהתפקיד הזה הבעיה היא שמכל הסיפורים ששמעתי, ברגע שאתה מגיע לצבא, אתה יכול לשכוח מהתזונה ומהאימונים שלך, וכל מה שתקבל זה אירובי ואימוני סיבולת שריר.
אמרו לי שאמור להיות בכל בסיס חדר כושר אבל אין לך זמן להשתמש בו..
האמת היא שאני פוחד להגיע לצבא ולזרוק את כל האימונים והתזונה לפח..
רציתי לקבל אינפורמציה ממשהו שיודע, או מישהו שבצבא ובכל זאת יכול להתאמן(אימוני כוח) ולאכול נכון, האם זה אפשרי..
תודה לכולם

Real 21-10-08 16:57

אם אתה הולך לתפקיד שאני חושב שאתה הולך, כדי שתיקח אחריות ותניח את הפיתוח גוף בצד,
עם כל הכבוד, אתה הולך להכשיר חיילים, חיילים שבמוקדם או במאוחר ילכו לקרב או יתפסו קו חם,
כל הסיפורים שאתה שומע גם לא רלוונטים, תלוי באיזה בסיס תשרת, תלוי בפז"ם שלך, תלוי בהרבה דברים,
אבל בתור אחד שהתנדב לקרבי, פיתוח גוף תוכל לקחת בכל זמן, אבל הזדמנות כזאת לא תחזור אלייך,
פלוס, שאתה תיהיה חייב להוות דוגמא לטירונים שלך, אסור לך לקבל תדמית של איזה שבוז מתוסכל,
אפילו אם אתה לא איזה מפקד ביחידה עילית עם 10 שנות ניסיון, המצב רוח שאתה מעביר לחיילים, נשאר איתם.
בנוסף יש לי חבר בתפקיד כזה, וחוץ מההכשרה והמשמעת הוא גם אחראי להרבה דברים, הולך לישון,
הרבה אחרי החיילים שלו וקם הרבה לפניהם, אז בהצלחה לך ותיהיה חזק.

HardCor3 21-10-08 17:08

שירות צבאי בבסיס סגור אומר שאתה יכול לשכוח ממסגרת של אימונים ותזונה.

little_friend 21-10-08 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 679568)
שירות צבאי בבסיס סגור אומר שאתה יכול לשכוח ממסגרת של אימונים ותזונה.

מאיפה אתה יודע.. אתה בצבא בכלל?

ואגב אתה טועה מאוד.

Molteor 21-10-08 17:25

הממ.. זה לא הגיוני שהצבא ירצה חיילים חזקים בשורותיו..:confused:

HardCor3 21-10-08 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 679580)

ואגב אתה טועה מאוד.

שוב,זה תלוי בתפקיד שלך בצבא,אצלי לפחות עכשיו 8 חודשים אין מסגרת של אימונים.

Mad_dog 21-10-08 18:02

בתפיק מ"כ לא רק שלא יהיה לך זמן להתאמן אתה כול הזמן תיהיה על הרגלים אתה אתה בקושי תישן אתה תלך הכי מאוחר לישון מכול החילים ותקום יותר מוקדם מכולם תזונה נכונה באמת אתה יכול די לשכוח מזה אם רק תביא מהבית משהו שתמיד יהיה עליך ותוכל לאכול משהו אימונים כמו שאמרת סיבולת ואירובי כוח לא יהיה כזה מצטער לאכזבאותך אבל לא יהיה זמן יותר לאימוני כוח

HardCor3 21-10-08 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mad_dog (הודעה 679609)
בתפיק מ"כ לא רק שלא יהיה לך זמן להתאמן אתה כול הזמן תיהיה על הרגלים אתה אתה בקושי תישן אתה תלך הכי מאוחר לישון מכול החילים ותקום יותר מוקדם מכולם תזונה נכונה באמת אתה יכול די לשכוח מזה אם רק תביא מהבית משהו שתמיד יהיה עליך ותוכל לאכול משהו אימונים כמו שאמרת סיבולת ואירובי כוח לא יהיה כזה מצטער לאכזבאותך אבל לא יהיה זמן יותר לאימוני כוח

זה עוד יחסית צרות קטנות כי אתה עוד איכשהו שומר על סיבולת ויאפשר לך לשמור על אחוז שומן נמוך,אבל אני נדפקתי חזק מכל הכיוונים יש לי קד"צ לימודים למשך 6 חודשים שבמסגרת שלו אין חדר כושר וזה יציאות הביתה 12-2 ככה שרק בקטע של התזונה אני צריך לשמור על עצמי.

Mad_dog 21-10-08 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 679613)
זה עוד יחסית צרות קטנות כי אתה עוד איכשהו שומר על סיבולת ויאפשר לך לשמור על אחוז שומן נמוך,אבל אני נדפקתי חזק מכל הכיוונים יש לי קד"צ לימודים למשך 6 חודשים שבמסגרת שלו אין חדר כושר וזה יציאות הביתה 12-2 ככה שרק בקטע של התזונה אני צריך לשמור על עצמי.

איפה אתה בצבא ??

HardCor3 21-10-08 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog (הודעה 679615)
איפה אתה בצבא ??

עוד שבועיים אני מתגייס..
זה לא המקום לדבר לאן :whistle:

Pro_XXL_Universe 21-10-08 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 679580)

ואגב אתה טועה מאוד.

1+
אני מכיר מישהו שעושה את השירות שלו בתור מדריך חדר כושר ויש לו זמן לאכול ולישון כמה שהוא רוצה שלא לדבר על זה שהוא מדריך בחדר כושר בבסיס של חיל האויר קצינים באים לשם ושמעתי שזה חדר כושר ברמה כמו של גו אקטיב הכל מהכל.

ilayzror 21-10-08 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 679617)
1+
אני מכיר מישהו שעושה את השירות שלו בתור מדריך חדר כושר ויש לו זמן לאכול ולישון כמה שהוא רוצה שלא לדבר על זה שהוא מדריך בחדר כושר בבסיס של חיל האויר קצינים באים לשם ושמעתי שזה חדר כושר ברמה כמו של גו אקטיב הכל מהכל.

היה לו ניסיון בהדרכת מכוני כושר לפני שהוא הגיע לשם?

Mad_dog 21-10-08 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 679616)
עוד שבועיים אני מתגייס..
זה לא המקום לדבר לאן :whistle:

רק אל תגיד חייל האויר

SaharKazes 21-10-08 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 679621)
היה לו ניסיון בהדרכת מכוני כושר לפני שהוא הגיע לשם?

מצטרף לשאלה??

HardCor3 21-10-08 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 679617)
1+

חח אתה מדבר על מדס זה נדיר אתה יוצא משם קרנף גם

HardCor3 21-10-08 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog (הודעה 679622)
רק אל תגיד חייל האויר

לא,ממש לא.

!Demon! 21-10-08 18:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי real (הודעה 679559)
אם אתה הולך לתפקיד שאני חושב שאתה הולך, כדי שתיקח אחריות ותניח את הפיתוח גוף בצד,
עם כל הכבוד, אתה הולך להכשיר חיילים, חיילים שבמוקדם או במאוחר ילכו לקרב או יתפסו קו חם,
כל הסיפורים שאתה שומע גם לא רלוונטים, תלוי באיזה בסיס תשרת, תלוי בפז"ם שלך, תלוי בהרבה דברים,
אבל בתור אחד שהתנדב לקרבי, פיתוח גוף תוכל לקחת בכל זמן, אבל הזדמנות כזאת לא תחזור אלייך,
פלוס, שאתה תיהיה חייב להוות דוגמא לטירונים שלך, אסור לך לקבל תדמית של איזה שבוז מתוסכל,
אפילו אם אתה לא איזה מפקד ביחידה עילית עם 10 שנות ניסיון, המצב רוח שאתה מעביר לחיילים, נשאר איתם.
בנוסף יש לי חבר בתפקיד כזה, וחוץ מההכשרה והמשמעת הוא גם אחראי להרבה דברים, הולך לישון,

איזה קרב גבר זה מ"כ של גובניקים...
ב02 טירונים שמים זין על המפקדים כמובן שמפקד צריך להיות חזק וזה אבל בעיקר לא להידרדר לצחוקים של החיילים לא הרבה יותר מזה..
זה זין כי כל אחד מוציא 20 פטורים וכל מה שאתה אומר אומרים לך יש לי פטור דיי באסה

BBoyabon 21-10-08 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי real (הודעה 679559)

כמה אתה צודק אבל הוא לא יביןאת זה עד שהוא לא יתגייס

little_friend 22-10-08 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 679644)
לא,ממש לא.

מחקת לי את ההודעה?

HardCor3 22-10-08 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 680064)
מחקת לי את ההודעה?

כן,זה היה מיותר להגיד את זה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ