|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחים שלי מישו יכול להביא לי איזה מתכון טוב לעשות עם טונה במים?? אני פשוט לא יכול לאכול יותר.. בדרך כלל הייתי אוכל את זה ככה מהר בלי לשים לב.. בזמן האחרון בא לי ממש להקיא שאני אוכל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() אל תוכל סתם ככה.שים עגבנייה מלאפפון קוטג ככה בצד זה יעזור..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טונה בשמן לא בריא.. ואסור לי סיבים אחי זה בעיה עם הירקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש גם בשמן זית אם אתה מתעקש ולמה אסור לך סיבים?
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ו-PAN1C אני ינסה אחי שלומיק תודה גם לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תערבב את הטונה במשהו ואז תאכל אפשר לערבב עם קוטג פסטה סלט
מצרכים ל – 6 מנות 2 קופסאות טונה – מסוננת ומפוררת 1 כוס קישואים מגורדים וסחוטים 100 גרם פטריות טריות חתוכות לאורכן 2 בצלים ירוקים קצוצים 3-4 שיני שום כתוש 1 כף שמן זית שלושת רבעי כוס רוטב פסטה מוכן על בסיס עגבניות חצי כפית בזיליקום יבש חצי כפית אורגנו אחד וחצי גביע קוטג' 1 ביצה 12 דפי לזניה (מבושלים לפי הוראות היצרן) 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת 2 כפות פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה לחמם תנור ל – 190 מעלות צלזיוס. תערובת אדומה: לחמם במחבת את שמן הזית. להוסיף קישואים, פטריות, בצל ירוק ושום – להקפיץ 3 דקות. להוסיף את הטונה, רוטב הפסטה והבזיליקום ולהביא לרתיחה. לשמור בצד 4 כפות מהתערובת. תערובת לבנה: לערבב בקערה קוטג' וביצה. לשמן בתרסיס שמן תבנית מלבנית. להניח שכבה של דפי לזניה, עליה שליש מהתערובת האדומה ומעליה שליש מהתערובת הלבנה. לחזור על הפעולה פעמיים נוספות. לסיים בשכבה של עלי לזניה מרוחה בתערובת האדומה ולפזר מעליה את גבינת הפרמזן. לאפות כ – 30 דקות.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא טוב בטונה בשמן אם אני אוכל קופסה פעם ביומיים לא בריא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה slim shady
בכל אופן אוהד טונה בשמן פחות בריא מבמים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אחי אבירן יש לך את המדריך להכין טונה במים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לגבי הירקות אתה יכול לקלף את הקליפה ככה תיפתר ממרבית הסיבים ותוכל גם אותם לשלב בטונה.
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שמע מה אני עושה
קח את הטונה שים בין 2 פרוסות לחם ושים בטוסטר. אם מתאים לך לשלב שומן אז אתה יכול לשלב עם זה גם זיתים. באמת שיוצא טעים :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() כך אבקת חלבון במקום טונה ... אני ביתרתי על הטונה ... מספיק בעיות היא עשתה לי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טעים קח מיונז אתה יכול יש את ה5 אחוז או רוטב אלף האיים יוצא משהו בסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() בונה אתם ממש מסכנים
לא רוצים טונה תאכלו משהו אחר , לא טעים לכם למה לסבול תאכלו קוטג' (כל גבינה אחרת) , דג כולשהוא , חזה עוף , בקר רזה, קטניות עם דגנים טונה היא לא המקור חלבון היחיד בעולם ואפשר להתסדר יפה גם בלעדיו אם כל כך שונאים אותו אתם אשכרה מתעללים בעצמכם , לא טעים אל תאכל אני אישית יכול לאכול טונה במים 40 שנה רצוף לא אכפת לי , ההשקפה שלי על אוכל שזה סתם חרא שצריך להכניס לגוף כדי שהבטן לא תבכה וכדי שלא תכנס למצב פירוק שריר אני לא מחפש הנאה מהאוכל אבל אם יש משהו שלא טעים לי (לדוגמה דגים אחרים פרט מטונה) , אני פשוט לא אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם תתחיל לבחון כל דבר להתסכל לטעום לחשוב יותר מדי לא תגיע רחוק תזכור את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל זה ההנאה הכי גדולה שיש בעולם, לא משנה מה תגידו
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |