|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חבריה אני חדשש בתחום אבא שלי פעם היה מר ישראל לפני 28 שנה בערך ואני עכשיו התחלתי להיתאמן לאבא שלי אין זמן בשבילי רציתי לדעת איך אני משמין מה לאכול כמה לאכול איך אני יכול להגדיל תמסה ברגליים יש לי רגליים רזות מאוד אני גובה 1.73 שוקל 58 קילו מיתאמן חודשיים כבר אז מי שיכול לעזור אני ישמח תודה בכול מיקרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפני 28 שנה היו תחרויות מר ישראל בישראל?? יפה לא ידעתי, מעניין איך היתה הרמה.
כנס לאתר הראשי יש לך שם מגוון מאמרים בנושא תזונה שקשורים לעלייה במסה. תקרא קצת ותחזור אם עוד שאלות כשיהיו. קריאה נעימה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בבוקר אני קם אני אוכל איזה פיתה אם משהוא נקניק או גבינה בסביבות 12 אני אוכל איזה גם נקניק איזה שלוש 4 פרוסות או איזה שווארמה וב5 בערךך אני אוכל גם ארוחה לא משהוא מסודר אוכל ביתי מה שיש בדרך כלל ואחרי האימון עוד ארוחה איך זה נירא לך טוב מה אני צריך לשפר אני מיתאמן חודשיים ועליתי רק 2 קילו ואני 5פעמיים בשבוע במכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תיתאמן יומים רצוף על אותה קבוצת שרירים השריר צריך לנוח .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תקרא מאמרים תבנה תפריט מסודר ותעלה את התוכנית אימונים גם
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אם אבא שלך היה מר ישראל הוא ילמד אותך הכל :>
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() פותח הפוסט : אנכנו לא יכולים לעזור לך בכלום ! תתחיל לקרוא מאמרים ועם לא תבין משהו תבוא לפה תשאל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח...
אך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() א-זה אבא שלך!!!!! תגיד לו שימצא לך זמן ותשב איתו שעה שיבנה לך תפריט+אימונים,הוא היה מר ישראל הוא חייב להבין בזה,
ב-תפרסם תמונות שלו אם יש לך.