|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני עושה עכשיו ABC ויוצה לי הרבה זמן להיות במכון שעה וחצי
תיראו איך האימון הולך A חזה + יד אחורית חזה: ליצות חזה במוט 4X10 לחיצות חזה שיפוע עליון עם דאמבלים 4X10 לחיצות חזה שיפוע תחתון 2X8 פלי במכונה 3X10 יד אחורית: דחיפת ספסל למטה 3X10 פולי עליון עם מוט 3X8 לחיצה צרפתית 3X10 לחיצות חזה אחיזה צרה 3X10 סה"כ 25 סטים B גב + יד קידמית גב: דדליפט 4X10 ווינץ 4X10 חתירה 3X10 מסור 3X10 יד קידמית: כפיפות מרפקים עם מוט 3X10 כפיפות מרפקים עם מוט w בישיבה 3X10 יד יד על ספסל 3X10 כלא (יד יד על הרגל)\כפיפות מרפקים רגילות 2X8 C רגליים + כתפיים רגליים: סקוואט 4X10 לחיצות רגליםים 3X10 כפיפות יריכים 3X10 תאומים 3X15 כתפיים: לחיצות כתפיים 3X10 מיליטרי פרס 4x10 פולי תחתון הרמת אלכסון 3X10 הרמת מוט W לסנטר 3X10 לפני שתגידו למה הכל 10 זה לא בידיוק ככה ,זה הולך ככה אני שם משקל מסים 3 סטים של 10 אימון הבא מעלה משקל אז אני עושה נגיד 10-8-8 אז אחרי שאני מגיע שוב ל10-10-10 אני מעלה משקל, לדוגמא השבוע יצא לי ABCAXBX, מה אתם אומרים האימון לא יותר מידי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() השרירים הגדולים בסדר, אבל לדעתי זה יותר מדי סטים לקטנים.
לגבי מספר החזרות, עדיין, תגיע גם לחזרות של 12-15 כדי לאמן את הסיבים האדומים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב כמו הזה שמעליי, יותר מידיי סטים לשרירים קטנים
תוריד ל9-10 כתפיים תשאיר את מה שיש לך החזרות תוריד, אתה אומר שאתה עושה 10-8-8, עזוב את זה, תרגיל ראשון חזה תעשה 6 חזרות, תרגיל שני 8 וכו' עד 12 בערך תרגיל אחרון אפשר לחזור לחזרות נמוכות יותר כי הפרמידות האלה זה סתם טעות לדעתי, תעבוד עם משקל 3-4 סטים לאותן מספר לש חזרות ועכשיו בנוגע לתוכנית: יד אחורית הייתי מתחיל במקומך עם האחיזה צרה ולאחריה לחיצה צרפתית, לאחר מכן תרגיל נוסף לפי בחירתך דדליפט לגב? לא ידוע לי על דדליפט שהוא בדיוק תרגיל לגב עליון, וווינץ אין לי מושג מה זה כתפיים עדיף תתחיל עם לחיצה צבאית ורק אז לחיצת כתפיים, אבל לא קריטי בטן?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ואני יעשה 4 סטים בהורדת ספסל, לקידמית נגיד אפשר להשלהוריד סט מהמוט, בקשר לחזרות אני יתן לגוף להיתיצב עוד בשוע שבועים עם המשקלים ואז אני יתחיל עם הפירמידות,סופר סטים וכל השאר, הרבה זמן לא ההיתי במכון ולאט לאט אני מגיע למשקלים הישנים ובחלק כבר עברתי אותם, אז מה זה קשור כי בשיטה הזאת אני מעלה משקל הכי מהר ואני אוהב לעבוד עם משקל גדול, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בעיקר כשאתה עושה חזה ויד אחורית זה מיותר לעשות כל כך הרבה סטים ליד אחורית
מקבילים ליד אחורית ולחיצה צרפתית יספיקו, את כל השאר תוריד יד קדמית תוריד 2 תרגילים וכתפיים תוריד פולי תחתון |
![]() |
![]() |