|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום=]
אני יודע יש לחם קל והכל.. אבל נניח לחם שחור/לבן.. האם יש השפעה לכך שאני מוציא את הרך ויאכל רק את הקשה? [מבחינת קלוריות]? רק הערה - לפעמים בעקבות הפעולה הזו אני צריך לאכול פרוסה נוספת. זה משתלם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ולמה שתעשה דבר כזה אחי ? משעמם לך שאתה אוכל רק את הקשה ?? לא חבל על כל הלחם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() לבן יש רק בלחם וגם אותו אוכלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני קראתי על זה פעם שהרך הוא החלק המשמין ביותר בלחם..
אז צ'מע אם אפשר לוותר עליו, למה לא=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fat bastard
|
![]() החלק הקשה בלחם קשה רק בגלל שהוא חשוף לשכבת החום מהתנור בעוד שהחלק הפנימי לא
הבצק הוא אותו בצק |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חח איזה שטויות לא חבל על הלחם?
הקשה זה הלחם פשוט "שרוף" יותר.. תאכל הכל וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 709
כללי:: אופיר בכר
גיל:: 41
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() לא אוכל בכלל לחם! רק בציט! אוכל מעובד! למה לא לאכול אורז, תפו"א ובטטות כפחמימות??????!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל עניין של נוחות
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 1000 ימים. מתי יחזור הביתה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולחם יותר טעים!
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
|
![]() |
![]() |