|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם..
קודם כל נעים מאוד אני חדש כאן בפורם ואודה לעזרה. אני מתאמן במשך 8 חודשים כאשר לפני חצי שנה עברתי ל-ab ומאז נשארתי באותה תכנית פחות או יותר. אני מקפיד על תזונה נכונה ומשלב אירובי 4 פעמים בשבוע וירדתי מ-20 אחוזי שומן ל-12 אחוז בערך. כמו כן,ירד לי מלא מהיקף הגוף שלי ואני מעוניין להחזיר לעצמי את הנפח שהיה לי בשריר כמובן ולא בשומן. (שוקל 72 קילו). התוכנית שאני מתאמן: A: חזה-4 מכשירים. 4 סטים של 12 10 8 ו-6 חזרות. 1)קבל קרוס. 2)לחיצת חזה עם מוט. 3)שיפוע חזה עליון-חופשי. 4)מקבילים רחב(12 חזרות קבוע) יד קדמית:2 מכשירים.4 סטים של 12 10 8 ו-6 חזרות. 1)מוט בעמידה. 2)2 משקולות חופשי בישיבה. רגליים:3 מכשירים.4 סטים של 12 10 8 ו-6 חזרות. 1)ארבע ראשי. 2)שוק אחורי. 3)תאומים. בטן:2 מכשירים. 4 סטים של 12. 1)מכשיר. 2)חופשי עם משקל b: גב:3 מכשירים.4 סטים של 12 10 8 ו-6 חזרות. 1)משיכה בישיבה. 2)בעמידה עם מוט. 3)חתירה. כתפיים:2 מכשירים.4 סטים של 12 10 8 ו-6 חזרות. 1)לחיצה. 2)בעמידה עם הרחקה לצדדים. יד אחורית:2 מכשירים.4 סטים של 12 10 8 ו-6 חזרות. 1)בעמידה עם קבל. 2)בישיבה יד אחת מאחורי העורף. אני עובד 4 פעמים בשבוע. יום שני שלישי, שישי שבת. רציתי לדעת אם אני צריך לעבור ל-abc או מה אתם ממלצים לשנות בכדי להתפתח בצורה משמעותית. יש לציין שאני אוכל ועוקב אחרי תפריט מסודר הכולל 5-6 ארוחות ביום כולל צריכת חלבונים. תודה רבה לכולם ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוריד סטים ותרגילים עד שיהיה לך 8-9 סטים לשריר גדול ו6-7 סטים לשריר קטן. לרגליים תוסיף סקוואט או דד ליפט. תגוון יותר בטווחי חזרות. לגבי המעבר לabc, זה תלוי מה עובד עליך יותרטוב (ab או abc).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי מושג לי מה עובד יותר טוב כייון שלא עבדתי אף פעם על abc...
ומה הכוונה להוריד? מה עם טווחי האימונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |