|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קצת מסטול אני מעלה את זה וזז לישון אז שיהיה לילט לכולם.
רק הערה אחת הפריסה לא יצאה ממש טובה יכולתי לפרוס עוד אבל כנראה או שהוא צילם לפני או שלא פרסתי טוב... תמונות הבאות יהיה טוב יותר. נתונים : בן 16 עוד חודש בעזרת השם 77-78 174-5 אחוז שומן משער ש-13 כרגע קשה לדעת כי נשאר עוד עור... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש שיפור אחי בעיקר בחזה
רק שפר טיפה תעליון ולא יזיק להוסיף עובי לגב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
וזוביייי לגבי השיער גבר אני מעריך אותו כבר הרבה זמן עכשיו אתה רוצה אני אוריד אותו ?! עד שאין קוקו קטן לא מוריד.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה גוף אחי אבל אתה צריך ליסתפר דחוףףףף
בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שיער ארוך זה חרא, סתם חם. ואני מדבר מניסיון עבר.
בכל אופן, אתה עושה דדליפט ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ולא עושה דדליפט אחי לא יכול פשוט כואב לי בגב גם אם זו טכניקה נכונה... אמיר לא עושה חיטוב אחי אני מחפש להוריד את העור לפני המאסה לפני החיטוב ולפני הכל ובשביל זה צריך מאסה אז.... מאסה :] אמזלג דווקא יש רוחב אחי חבל שלא רואים את זה בפריסה פשוט לא פרסתי הכל וגם האיכות מפלא.. בקטנה נעדכן פעם הבאה יהיה יותר טוב. ותודה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אללה אסי
![]() וואלה אחי יש שיפור בן ****! עברת כבר לחיטוב לקראת אילת נשמה? אחלה שיזוף (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה דברים
אחלה חזה וידיים גם נראה נחמד חסר רוחב תמשיך לעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אתה יודע כבר את דעתי, כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הסקתי את זה מה פרונט לא מהפריסה תאמת דווקא הפריסה יצא סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() די מוזר האמת אני רחב דווקא גם מותן רחבה פעם הבאה אני אעשה פריסה של פרונט אני אראה...
דרך אגב הנה עוד שתי תמונות שוב מצטער על האיכות המגעילה אבל אין מה לעשותת... : ![]() ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חסר לך הרבה מסה, רזה מידי אחי. תחזור עוד שנה עם תמונות, בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() איך אתה יודע שחסרה לי הרבה מאסה אם אתה לא יודע מה המטרה שלי?
מישהו לחש לך שאני מתכונן להתחרות בקטגוריה של 100 קילו ?
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי תיצור איתי קשר באיסי 159722177
יש לי הצעה מעניינת בשבילך ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם המטרה שלך, בלי להעליב, זה להיות שחיף אז אתה נראה טוב! אם המטרה שלך זה להראות כמו אחד שמתאמן אז יש לך עוד הרבה מסה לתת.
מה המטרה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() טוב אחי.
אל תתיחס. אחלה התקדמות ובסיס ממש טוב. יש אחלה גוף אחי תמשיך להשקיע. אהבתי א החיטוב בגב.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא נראה רזה מידי תהיה בטוח. אתה מדבר שטויות.
אתה יודע כמה זמן בכלל הוא עשה מסה? הוא עשה תקופת מסה קצרה מאוד ועלה יפה ואז חיטב ועכשיו הוא חוזר למאסה. לפני שנה הוא היה עם עודף משקל והוריד 32 קילו, לבוא ולהגיד "רזה מידי" זה לא לעניין. ולבוא ולהגיד "תעלה תמונות עוד שנה" זה גם לא לעניין, מצטער. תהיה בטוח ששחיף הוא לא, הוא נורמלי לגמרי עם אחלה של מאסה והוא ימשיך לתת במאסה תסיר ספקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זה שהוא הוריד 32 קילו זה דבר יפה לכשעצמו אבל איך זה קשור לפיתוח גוף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) כמה נוח להתייחס לחלק אחד בהודעה, מה נדבקת למה שאמרתי תגיד לי?
ציינתי שהוא הוריד 32 קילו לפני פחות משנה, אם היית רואה תמונות קודמות שלו לא היית מדבר איך שאתה מדבר כי הבנאדם עשה שינוי רציני וכן זה קשור לפיתוח גוף. הוא רוצה להעלות תמונות חדשות להראות התקדמות מי אתה בכלל שתבוא ותעיר לו הערות כאלה? מה אני לא מבין צריך להיות מינימום 100 קילו על 10 אחוז שומן כדי להעלות תמונות? רוצה להעביר ביקורות? תעביר, אבל בצורה הגיונית ונכונה ולא כמו שאתה עשית. כי זה פוגע בבנאדם ומוריד לו את המוטיבציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני העביר ביקורת איך שבא לי ואני לא אשאל אותך, הבנת ?
לא ירדתי עליו, סה"כ העברתי ביקורת. הבנאדם רזה מידי ויש לו עוד הרבה מסה לתת. איך שהוא נראה כרגע זה נחמד למתחיל אבל זה לא מספיק. ממש לא. "כי זה פוגע בבנאדם ומוריד לו את המוטיבציה." בלי לפגוע, אתה אהבל. תאמין לי שעדיף לו לקבל ולהפנים ביקורת מהסגנון הזה מאשר עוד תגובה " איזה סוס" "איזה מפלצת" של חבר שלו, שתגרום לו לחשוב ולו במעט שהוא באמת כזה. ועוד משהו, "הוא רוצה להעלות תמונות חדשות להראות התקדמות מי אתה בכלל שתבוא ותעיר לו הערות כאלה? " תסביר את המשפט הזה, בבקשה נערך לאחרונה על ידי TheGift, 02-08-08 בשעה 16:57. |
![]() |
![]() |