ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-08-08, 19:25   #1
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל בשר אדום פילה מדומה - וואלה ממליץ

טוב אחרי שהחלטתי להחליף את החזה עוף שיצא לי מכל החורים(תחשבו מה זה לאכול את זה כמעט כל יום כבר איזה 4-5 חודשים)..
בבשר אדום, אמרתי נלך לקנות כתף בקר אבל לא היה שם אז קניתי את הפילה מדומה שהוא גם קצת יותר זול... וואלה אכלתי לפני כמה רגעים איזה 400 גרם משהו פיצוץ.. טעים אש, אמרתי לקצב שיחתוך לי את זה לסטייקים כאלה דקים.

בישלתי ככה:
לקחתי את הבשר(יצא איזה 5 חתיכות דקות ונחמדות כל ה400 גרם), טיבלתי אותם בטיפה מלח ובתבלין על האש, חיממתי בנתיים מחבת טפלון עם טיפה שמן זית על אש נמוכה-בינונית, שמתי אותם והפכתי כל דקה וחצי ככה איזה 3 פעמים...

הוצאתי ויצא וואלה כמו על המנגל לא מגזים! משהו אש... הערכים שלו ממש מעולים כמעט אין שומן ויש ב100 גרם איזה 22 גרם חלבון.

בקיצור מרוצה ממליץ לכל אלה שמחפשים לגוון קצת בתפריט שלהם במקום החזה עוף או בנוסף לו
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-08, 19:47   #2
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

אחי, מה להגיד לקצב (למוכר כן? חח) ?פילה מדומה ? יש לזה איזה מספר?(כמו שיש בשאר בשרים)
תודה
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-08, 19:59   #3
ironman
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 539
ברירת מחדל

כמה עולה קילו פילו מדומה?
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-08, 22:52   #4
Big_Hand
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 1,448
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodykilo צפה בהודעה
טוב אחרי שהחלטתי להחליף את החזה עוף שיצא לי מכל החורים(תחשבו מה זה לאכול את זה כמעט כל יום כבר איזה 4-5 חודשים)..
בבשר אדום, אמרתי נלך לקנות כתף בקר אבל לא היה שם אז קניתי את הפילה מדומה שהוא גם קצת יותר זול... וואלה אכלתי לפני כמה רגעים איזה 400 גרם משהו פיצוץ.. טעים אש, אמרתי לקצב שיחתוך לי את זה לסטייקים כאלה דקים.

בישלתי ככה:
לקחתי את הבשר(יצא איזה 5 חתיכות דקות ונחמדות כל ה400 גרם), טיבלתי אותם בטיפה מלח ובתבלין על האש, חיממתי בנתיים מחבת טפלון עם טיפה שמן זית על אש נמוכה-בינונית, שמתי אותם והפכתי כל דקה וחצי ככה איזה 3 פעמים...

הוצאתי ויצא וואלה כמו על המנגל לא מגזים! משהו אש... הערכים שלו ממש מעולים כמעט אין שומן ויש ב100 גרם איזה 22 גרם חלבון.

בקיצור מרוצה ממליץ לכל אלה שמחפשים לגוון קצת בתפריט שלהם במקום החזה עוף או בנוסף לו
חחחחחחחח מוזר מאוד...
בידיוק היום גם אני אכלתי את אותו נתח!
הוא טעים, אבל הוא לא מהדלים ביותר (שומן).
מדובר בנתח מס' 6.
הנתחים הרזים מאוד הם 11-18.
Big_Hand מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-08-08, 23:35   #5
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

^ אחי, אתה יודע כמה הוא עולה?
וכמה הנתחים ה"רזים" עולים?
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 12:07   #6
JaSoN.B
הקדוש האישי של ארבל
 
הסמל האישי שלJaSoN.B
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,446
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
שלח הודעה דרך ICQ אל JaSoN.B שלח הודעה דרך MSN אל JaSoN.B
ברירת מחדל

ממה שאני זוכר קילו אמור לעלות בסביבות ה-70 ש"ח+-
תוסיפו לו קצת טבאסקו(או במקרה שלי אני קניתי טבסקו בטעם שום פלפל משהו בן ********* ואני גם אוהב שהוא קצת שרוף זה נותן לבשר קריספיות=], אבל חשוב שאם שורפים ואז מכניסים למקררק לאכול אחר כך זה יותא גומי..אז צריך לאכול ישר אחרי הבישול)
JaSoN.B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 13:01   #7
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

אני אוכל חזה עוץ כל החיים שלי כל יום ולא מאס לי בכלל
ערכים טובים גם
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 15:24   #8
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

עלה לי קילו 71 שקל אם אני זוכר נכון...
פעם הבאה אני אקנה כתף בקר מיושן... יש טיפה יותר שומן אבל בקטנה. (ננסה נראה איך זה)

osher123 - אחי ב100 גרם יש איזה 2-3 גרם שומן לפי מה שראיתי.. זה סבבה לאללה.
איזה מס' נתח זה הכתף יש לך מושג?

שמעון - כן תגיד לו פילה מדומה, אתה כבר תראה את זה במחלקת בשר...

Demon - חחח אחי וואלה יצא לי מכל החורים כבר לא יכול להריח חזה עוף בגלל זה חיפשתי תחליף שיש לו ערכים גם יותר טובים וגם יותר טעים בשבילי... כי אני חולה על בשר וואלה מת על זה תן לי לאכול סטייקים כל היום.
והאמת שזה גם טוב כי לבשר אדום יש כמה יתרונות.. אז מה רע?D:

ד"א הסינטה לפי מה שהבנתי זה אחד הבשרים... מה שכן הוא יקר אש...
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 16:27   #9
Big_Hand
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 1,448
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodykilo צפה בהודעה

osher123 - אחי ב100 גרם יש איזה 2-3 גרם שומן לפי מה שראיתי.. זה סבבה לאללה.
איזה מס' נתח זה הכתף יש לך מושג?
אחי, אתה לא יכול לדעת בידיוק כמה שומן זה, זה תלוי בהרבה גורמים- ביניהם השומן החיצוני...
הכתף הם נתחים מס' 4 ו-5.

סתם לידע:
נתחים מס' 11-18 נחשבים רזים מאוד. (כולל 16a)
נתחים מס' 4,5,6,8,10 נחשבים רזים יחסית.
נתחים מס' 1,2,3,7,9b1 נחשבים רגילים.
Big_Hand מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 18:13   #10
!Demon!
חבר פעיל
 
הסמל האישי של!Demon!
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodykilo צפה בהודעה


demon - חחח אחי וואלה יצא לי מכל החורים כבר לא יכול להריח חזה עוף בגלל זה חיפשתי תחליף שיש לו ערכים גם יותר טובים וגם יותר טעים בשבילי... כי אני חולה על בשר וואלה מת על זה תן לי לאכול סטייקים כל היום.
והאמת שזה גם טוב כי לבשר אדום יש כמה יתרונות.. אז מה רע?d:

ד"א הסינטה לפי מה שהבנתי זה אחד הבשרים... מה שכן הוא יקר אש...
כה תחלס צודק לגבן זה סבבה אבל לא יודע אני חולה על חזה עוף ואף פעם לא נמאס לי חח
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 19:12   #11
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

חחחחחחח מה אתם גנובים? פילה מדומה זה לא לצלייה במחבת. זה נועד לקדירה ממושכת (בין שעה וחצי לשעתיים). לבריאות.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 19:42   #12
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi צפה בהודעה
חחחחחחח מה אתם גנובים? פילה מדומה זה לא לצלייה במחבת. זה נועד לקדירה ממושכת (בין שעה וחצי לשעתיים). לבריאות.
למי אכפת? יצא טעים. ומה רע במחבת אפשר לעשות את זה במחבת..
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 16:29   #13
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

אני יודע אבל מה לעשות אני סומך על מה שאומרים שזה.

בסופר היה על הנתח פילה שקניתי(קילו מאתיים בדיוק), מדבקה עם ערכים... נכון שזה לא הכי מדויק אבל זה מוערך וזה דיי מספיק לי אתה מבין...
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 19:44   #14
hasman90
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 1,481
גיל:: 20
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
שלח הודעה דרך ICQ אל hasman90 שלח הודעה דרך MSN אל hasman90
ברירת מחדל

פשש יודע לפנק את עצמך הא ? דווקא שמעתי שהפילה המדומה הזה לא משהו..
__________________


If you dont use it,you lose it

מדריך כושר מוסמך מטעם וינגייט
hasman90 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 19:47   #15
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

למה לא משהו הוא טעים תנסה...

כבר טחנתי 800 גרם ביומיים חח נקנה פעם הבאה את הכתף נראה איך הוא. מי שהתנסה כבר בכמה נתחים מוזמן להמליץ וכאלה...

ד"א למי שרוצה הנה מדריך לבשר בקר חח:
http://aux.shenkar.ac.il/2004/group25/BeefGuide.html#17

יש שם את כל הסוגים והנתחים...

ד"א זה משנה באמת אם זה במחבת? כי יצא טעים... למי יש כוח לקדירה(מה זה בכלל חחח?)

איך הולך העניין של הקדירה?

נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 02-08-08 בשעה 19:53.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 19:54   #16
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

אני הכנתי את הפילה מדומה על מחבת כי חשבתי שזה פילה בקר, וחצי ממנו יצא לא לעיס. את מה שנשאר אבא שלי הכין בקדירה של שעתיים וזה יצא מעדן. אבל למי יש שעתיים להכין בשר. עברתי לסטייק.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 19:58   #17
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

מה סטייק? סטייק בקר יעני לא? איזה נתח אתה אוכל?

דווקא לי יצא לעיס לא יודע... ד"א יצאתי לאכול סטייק עגל(על המחבת) זה לא רע בכלל טעים אבל יש הרבה שומן אם אני לא טועה...

הפילה בקר שאתה מדבר עליו זה נתח מס' 12 לא?
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 20:15   #18
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodykilo צפה בהודעה
מה סטייק? סטייק בקר יעני לא? איזה נתח אתה אוכל?

דווקא לי יצא לעיס לא יודע... ד"א יצאתי לאכול סטייק עגל(על המחבת) זה לא רע בכלל טעים אבל יש הרבה שומן אם אני לא טועה...

הפילה בקר שאתה מדבר עליו זה נתח מס' 12 לא?
הסטייק שאני אוכל אני מאמין שזה נתח מספר 1. פילה מדומה זה מספר 6 ופילה בקר זה מספר 12. מספר 6 זה לקדירה ממושכת ומספר 12 זה לצלייה במחבת.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-08-08, 21:00   #19
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל

זה באמת ישנה אם אני אעשה את זה על המחבת? יוצא לי אכיל והכל... יש סיבה אחרת למה לא לעשות את זה על המחבת?

נתח מס' 1 הוא עם הרבה שומן לא? אנטריקוט.. זה לא בשר רזה...

ומה הבעיה אחי למה אתה לא אוכל כתף למשל? או פילה בקר...
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 00:04   #20
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodykilo צפה בהודעה
זה באמת ישנה אם אני אעשה את זה על המחבת? יוצא לי אכיל והכל... יש סיבה אחרת למה לא לעשות את זה על המחבת?

נתח מס' 1 הוא עם הרבה שומן לא? אנטריקוט.. זה לא בשר רזה...

ומה הבעיה אחי למה אתה לא אוכל כתף למשל? או פילה בקר...
פילה בקר אף פעם אין בקצבייה. כתף בקר זה גם בישול ארוך. ועל האריזה של הסטייק רשום שזה 6 אחוז שומן. כנראה שהוציאו את השומן כי אני יודע שזה אמור להיות 25 אחוז שומן.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:39.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים