|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד עכשיו בבניין ולאחת הארוחות צוהורים הביאו סרדינים,
האמת שלא חשבתי על זה עד עכשיו אבל סרדינים זה אדיר 23 גרם חלבון המון סידן טעם עדין יותר מטונה מגוון יותר מטונה ובלי פחמימות !! (מי שלא מבין למה אני מתלהב שיקרא את Dr. Mauro Di Pasquale - Anabolic Diet אם מישהו רוצה אני יכול לשלוח להעלות את זה פה) וכמו כן זה עולה כמו טונה ולפעמים פחות
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה לפה תעקרונות שלה או משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() רק חבל שאי אפשר למצוא סרדינים במים אלא רק בשמן זית או באיזה סוג של פלפל חריף...אז יש בו יותר שומן מטונה...(אלא אם מישהו יכול להגיד לי איפו הוא מצא סרדינים במים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי הבנתי כבר תדיאטה המטופשת הזו שיהיה בהצלחה תספר לנו איפה גדלת מהדיאטה הזו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה שומן יש בזה..? ריח בלתי נסבל זה חסרון מס' אחד, ולהערכתי כמות השומן זה חסרון מס' 2.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הריח שורף תשומנים :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יותר טעים מטונה הימנוס היחידי זה השמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 3 שבועות שזה יהיה לך בתפריט זה ממש לא יהיה לך טעים...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כמות הכספית הרבה יותר גבוהה
|
![]() |
![]() |