|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפני חיטוב,כשהתכנון הוא לחטב עד הקיץ/חצי שנה(אף פעם לא התאמנתי בחדר כושר באופן סדיר)
משקל 93 גובה182 (התמונות הם מהקיץ אך מצבי לא השתנה מאז) http://www.2send.us/picture.php?file=41598d7b32.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=4624f6be79.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=28cd5bdb56.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() סדר הקישורים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לחטב פה?
![]() |
#4 |
חבר חדש
|
![]() אין לך אחי מה לחטב...
אני מזהה את החו, הזה...אשדוד...כמה זמן לא הייתי שמה.. וואי זה מעלה זיכרונות טובים..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזה מה אין לחטב יש לו כרסונת אבל הוא באמת לא בעליה רצינית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אלה תמונות מטעות!! יש לי הרבה שומן ביטני שזה אומר הרבה אחוזי שומן+אף פעם לא היו לי ריבועים וזה חלום ובשביל להגיע לזה צריך אחוז שומן נמוך+יש לי טיפה מסת שרירים ויש לי כוח פשוט השומן מסתיר את השרירים(קלישאה!!) אז אני לא מפחד מפירוק שריר+הbmi שלי אומר שאני במשקל עודף-אני שוקל 93 על 182 גובה שזה הרבה למרות שלפעמים זה שטויות כי אם לך הרבה שרירים אז זה מטעה,אני יביא לכם תמונות יותר מזעזעות ואז תגידו לי מסה או חיטוב. מסה אני יעשה אבל רק לאחר חיטוב!(ירידה למען עלייה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בלי להעליב אותך אבל הבעיה שלך זה לא הכרס אלא המאסת שריר שהיא די אפסית.
לדעתי אם תעלה במאסה ואז תחטב זה יראה הרבה יותר טוב.. במיוחד כשעכשיו חורף ואני די בטוח שאתה רוצה לחטב בשביל הים. בהצלחה במה שתבחר :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה אחשלי מה יש לך לחטב אתה רוצה להיות עור ועצמות?תעשה עליה נקייה במאסה תשלב אירובי בסוף אימון אבל תעלה במסת שריר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() אם אתה לא רוצה לעלות במסה אז תעשה חיטוב והמון אירובי אבל במקביל תעבוד גם משקולות גם ככה המסת שריר שלך חלשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() חוץ מאשדוד לא ראיתי כאן משהו משיוחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() לא חיטובבבבבבבבבב
זאת התעוט הכי גדולה שלך .............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והטעות הכי גדולה זה הטעות שרשמת טעות ככה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הוא על אחוז גבוה יחסית וישלו מבנה חרא אין הרבה מסה אבל האחוז גבוה יחסית אז תחטב קצת תיהיה ממש שחיף ואז תתחיל לטחון את עצמך במסה -אם הוא ממשיך מסה מכאן תיהיה לו בעיה רצינית בחיטוב הבא :s בנוסף לזה אתה צריך לעבוד נכון ולאכול נכון וכן לעבוד באופן סדיר אחרת מה אתה רוצה שנעשה אתה בעצמך אומר שאתה לא משקיע.תשקיע!
בהצלחה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Bmi זה חרטא ברטה!
דבר שני אתה תהיה שחיף אחרי חיטוב אני במקומך גם הייתי מחטב ואז עושה מסה בין מלוכלכת לנקי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מבנה גוף דומה לשלי, איפה בדיוק 93 קילו?! או שהעצמות שלך כבדות או שאתה מרוכז!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() די כבר עם המסה שלכם כל הזמן! הבן אדם אומר שיש לו שומן שהוא רוצה להיפטר ממנו ואתם ישר קופצים למסה?! אתם יודעים בכלל מה המטרות שלו?! הוא רוצה ריבועים - אז שיחטב!!!
![]() |
#17 |
|
![]() אני חוזר ואומר זה תמונות סופר מטעות אני בקרוב ישלח חדשות ואז תגיבו וכן 93 קילו הייתי אפילו 100 קילו ! אז מפה עוד מסה? לא נראה לי,חיטוב רצחני,ולא אני לא יהיה שחיף אתם תיראו,אני מכיר את עצמי מצויין,בכל מקרה תודה על העצות אבל ללא ספק 100 אחוז חיטוב ואז מסה,לאט,לאט יש זמן,שבת שלום חבר'ה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() הייתי מרביץ חיטוב עד 10% והולך למסה עד 14-16% ודופק שוב חיטוב ואם יהיה לך כוח לעשות את זה ככה כל החיים :]
סחטיין אחי תמשיך בהשקעה אתה בדרך הנכונה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() חצי שנה זה יותר מידי חוץ מזה שאין לך מה לחטב, אחרי חיטוב אתה תהיה שיפודון
|
![]() |
![]() |