|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בזמן האחרון אני מגיע לחדר כושר ומרגיש כאילו הגעתי למצב שהגוף כבר התרגל להכל.
כמובן שאפשר לעלות במשקלים שזה מה שאני עושה, אבל אני מחפש תנועות אחרות ומצבי לחץ וקושי שונים. וויתרתי כבר כמעט על כל השרירים הקטנים בגוף, מלבד יד אחורית וקידמית. אין לי רעייונות כבר, הדבר היחידי שאני נאחז בו כרגע זה דדליפט סקוואט ולחיצת חזה. מה אתם אומרים על התוכנית הבאה: יומיים on יום off: יום on - אימון חזה יד קידמית + אחורית וקצת כתפיים (לחיצות, קצת הנפות) יום on - אימון רגליים בטן גב (דדליפט, סקוואט, טי באר, חתירות למינהם) יום off - מנוחה וכך הלאה. אני יודע שבתוכנית הזו יש מס' חסרונות אבל זאת תוכנית שנותנת לי להרגיש כאילו אני מתאמן. מה אתם אומרים, יש רעייונות לתוכניות אחרות..? רצוי שהתוכנית תהייה יומיים אימון, יום מנוחה, יומיים אימון, יום מנוחה. אשמח לקבל כמה הצעות ממכם או שיטות אימון נוספות. תודה מראש.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הגוף שלך כבר השתגע, עשה אותך שוורצנגר, הוא כבר לא יכול יותר..
אתה יכול לנסות שיטות אימון שונות למשל p/rr/s או HST ולא חסרות שיטות אימון אתה יכול לנסות, אני במיוחד ממליץ על p/rr/s היא נותנת את הגיוון שצריך עובדת כל שבוע על סיבי שריר שונים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() תן פירוט לעומק של התוכניות הללו אם אתה יכול תודה.
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נערך (הודעה קצרה בת ******)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה שלא תנסה הנפות אולימפיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נסה אולי ab של push ו pull
זה בערך ככה: Push חזה-רק לחיצות יד אחורית-פשיטות למיניהן רגליים-רק לחיצות וסקווט כתפיים-לחיצות pull- גב-הכל אפשר רגליים-כפיפותי יד קדמית-הכל אפשרי כתפיים-הנפות רק או חלוקה של חלק גוף עליון ותחתון...לא חסר חלוקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ (וואו לא הגבתי פה איזה חצי שנה X: )
יש שיטה של pavel tsatsuline שנקראת the russian bear הרעיון הוא כזה בחר שני תרגילים (הכי נפוץ דדליפט ובנץ' פרס/מיליטרי פרס) ותעבוד לפי הסכמה הבאה כל הסטים הם של חמש חזרות סט ראשון משקל X סט שני 90% מX עכשיו אתה מוריד את המשקל ל 80% מX ועושה כמה שיותר סטים (בין 5-15) עד שהעייפות הורסת לך את הטכניקה ואז אתה מפסיק. אתה עושה סייקל של משקלים מתחיל ממשקל נמוך וכל אימון מוסיף 2.5 קילו לX ואז מחשב הכל מחדש, במשך הזמן תגיע לנקודה שבה אתה נתקע ועושה רק 4 חזרות עם X, תפסיק, כך כמה ימי מנוחה תוריד 10% ותתחיל לבנות מחדש... יש גם שיטת סולמות מעניינת אם תרצה לשמוע תכתוב
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ואוו איזה הפתעה איפה נעלמת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הנה קישור למאמר אחי:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה את התוכנית p/rr/s על עקרון AB
![]() |
#12 |
|
![]() יש התנגשויות
תן אימון פעם בשבוע לשריר ותשחט לו את הצורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() בדיוק אתה יכול אולי לנסות לעשות abcde זה במידה ויש לך זמן פנוי לאימונים ככל האפשר
זה ממש קורע תנסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לך שום סיבה להתחיל עם כל השטויות והסיבוכים של prrs ו-hst וpush אמו וכל השאר...
לך על abcd או abcde תתן אימון כמו שצריך... תאמין לי השריר שלך יבכה... אם בסוף אימון הרגשת שלא עבדת מספיק תוסיף עוד סט אינטנסיבי או דרופ סט למשל... והחלוקה שהצעת זה חבל אחי סתם טמטום באמת.
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() ציטוט:
אם אתה מתאמן מספיק זמן וכמובן יודע להתאמן כמו שצריך עליך להוריד את העומס מהגוף אחרת הוא לא יתאושש ולהערכתי זה מה שאתה חש. נסה לפצל את האימונים, לדוגמא: 1) חזה + יד קדמית 2) רגליים 3)מנוחה 4) כתפיים + יד אחורית 5) גב 6)מנוחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא התחלתה עם חלוקה של fbw? ישר התחלתה ab 4 ?
נערך לאחרונה על ידי Bono, 15-07-08 בשעה 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
בתוכנית כמו שab או fbw אתה עובד על השריר פחות חזק אבל הגירוי מתפרס על גבי השבוע. ככה שאתה נמצא בתהליך גדילה מתמיד ולא רק לכמה ימים ואז "שורף" עוד כמה ימים שאתה לא אימנת בהם את השריר.
![]() |