|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() AXBAXBX
אימון A: חזה,יד קדמית,יד אחורית,בטן אימון B: כתפיים,טרפזים(?),גב,רגליים אימון A: חזה: לחיצת חזה ללא זווית:10-15X4 חזרות משקולות חופשיות שיפוע חיובי\לחיצת חזה במוט שיפוע חיובי-10-15X3 חזרות לחיצת חזה משקולות חופשיות שיפוע שלילי-3X10-15 חזרות יד קדמית: כפיפות מרפקים מוט דבליו:10-15X3 חזרות פטישים משקולות חופשיות יד יד:10-15X3 חזרות יד אחורית: לחיצה צרפתית:10-15X3 חזרות פולי עליון ליד אחורית מוט ישר אחיזה הפוכה:10-15X3 חזרות. בטן: כפיפות בטן בספה בשיפוע שלילי ידיים על החזה:30X4 חזרות אימון B: כתפיים: מיליטרי פרס בעמידה-10-15X4 חזרות הנפת כתפיים לצדדים משקולות חופשיות:10-15X3 חזרות טרפזים(?): שרגאס עם מוט:10-15X3 גב: פולי עליון משיכה לחזה:10-15X3 חזרות בנט אובר רוז מוט חופשי\משיכת שכמות במכונה:10-15X3 חזרות חתירה משיכה במכונה:10-15X3 חזרות רגליים: סקוואט:10-15X4 חזרות לחיצת רגליים במכונה:10-15X3 לחיצת תאומים במוט:10-15X3 אני בחיטוב,אז כל סוף אימון אני עושה 35 דקות אירובי ככה.. המכון סגור אבל הוא ייפתח ביום ראשון,תציעו הצעות מה יש לכם להגיד לשפר ![]() דרך אגב,המכון קטן ואין יותר מדי מכשירים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפצ'י
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חרא חלוקה D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() החלקה האופיינית לab היא:
A-חזה,כתפיים,יד אחורית. B-גב,יד קדמית,רגליים. בטן אתה יכול להכניס איפה שבא לך.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה בין 10 ל-15 15 זה ממש סיבולת 10 זה סבבה כבר
ושים גם משו עם 8 חזרות ואפילו 6 כי זה שאתה בחיטוב לא אומר שצריך להוריד משקל אחרת סתם תאבד יותר שריר שמור על טווח ה-8 חזרות בכמה מהתרגילים. תשים איזה פרמידה ותשנה תחלוקה לדעתי אצלי לפחות זה לא ילך למה רגליים מקבלים המון זמן -4 תרגילים אז זה הולך אצלי יד קידמית ואחורית עם רגליים ואימון שני זה חזה גב וכתפיים כל אחד מה שהוא שם דגש אבל לחזה אין הרבה מידי דגש לתת אז לך על כל דבר אחר כמו שלי או כמו מה שרשמו לך למעלה. Good Luck
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה שאתה בחיטוב זאת לא סיבה לעבוד בטווח של 10-15
להפך בעבודה של 15 חזרות מופרשות יותר חומצות חלב שעלולות לגרום להתאוששות איטית בעיקר כשאתה בחיטוב והמאזן הקלורי שלילי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקייד בר ראשון החלוקה ככה כי החלוקה האופיינית של כתפיים-חזה-יד אחורית לא כל כך טובה מבחינתי..
השרירים מתעייפים וקשה לעבוד בצורה נורמלית ולהעלות משקלים.. יש לכם עוד הצעות לחלוקה? וסבבה אני יוריד טווח חזרות אבל נו עוד הצעות לשיפור אם יש.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עבדתי במסה ABC כשעבדתי חזה עם יד אחורית ואחרי זה החלפתי לחזה םע יד קדמית,הלך יותר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאפשר להעלות משקלים בחיטוב! מניסיון
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אפשר לעלות משקלי עבודה בחיטוב אבל זה קשה, אני עליתי קצת בסקוואט.
אבל בכול השאר אני שומר על אותו רמת כוח בינתיים. מה שכן רצוי לרדת לטווח חזרות נמוך כדי לא להשתמש באנרגיה ממאגרי הגליקוגן שגם ככה מרוקנים.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שיניתי את התוכנית,מה אתם אומרים?
והאם יש יותר מדי סטים? לגבי טווח החזרות יכול להות שהוא גם יהיה פחות,תלוי בהרגשה באימון.. אימון A: חזה: לחיצת חזה ללא זווית:10,10,8,8x4 חזרות פלייס משקולות חופשיות שיפוע חיובי-10,10,8,8x3 חזרות מקבילים-10,10,8,8x3 חזרות יד אחורית: לחיצה צרפתית:10,10,8,8x3 חזרות דאמבל מאחורי הראש שתי ידיים ביחד\יד יד-8,8,10,10x3 חזרות רגליים: סקוואט:10,10,8,8x4 חזרות לחיצת רגליים במכונה:10,10,8,8x3 לחיצת תאומים במוט:10,10,8,8x3 אימון B: כתפיים: מיליטרי פרס בעמידה-10,10,8,8x4 חזרות הנפת כתפיים לצדדים משקולות חופשיות:10x3 חזרות גב: פולי עליון משיכה לחזה:10,10,8,8x3 חזרות בנט אובר רוז מוט חופשי\משיכת שכמות במכונה:10,10,8,8x3 חזרות חתירה משיכה במכונה:10,10,8,8x3 חזרות יד קדמית: כפיפות מרפקים מוט דבליו:10,10,8,8x3 חזרות פטישים משקולות חופשיות יד יד:10,10,8,8x3 חזרות בטן: כפיפות בטן בספה בשיפוע שלילי ידיים על החזה:30x3 חזרות כפיפות בטן בספה בשיפוע שלילי ידיים מאחורי הראש אלכסונים 2x30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() המטרה בחיטוב היא לשמור על הכוח. בכל מקרה, גם טווח של 10-15 זה טוב
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אבל המכון היה סגור חודשיים ואיבדתי חלק מהמסה בזמן הזה,גם עשיתי חיטוב בבית אבל לא משהו רציני כי לא היו לי את האמצעים,ירדתי כשלוש קילו.
עכשיו אני רוצה להמשיך את החיטוב עוד איזה חודש וחצי-חודשיים,לרדת עוד איזה 7-8 קילו ואחרי זה לחזור למסה נקייה וחזקה בגל זה מספר הסטים הגדול והעבודה האנארובית הקשה יחסית לחיטוב |
![]() |
![]() |