|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כל כך טוב במושגים, אז יהיה הכי טוב אם תסבירו קצת על הדרך, כי אני לא מבין את השמות של התרגילים כל כך.
תודה מראש, רועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.exrx.net/WeightExercises/...WristCurl.html
אתה רואה את התרגיל הזה? אז הנה תרגיל שממש דומה לזה רק שהוא לא פוגע במפרקים: 1)תעמוד 2)שים את הידיים מאחורי הגב כשכפות הידיים מופנות כלפי חוץ(הידיים צריכות להיות ישרות כלפי מטה) 3) תפוס מוט שכהידיים שלך במצב של הוראה מספר 2 4)תתחיל לעשות את הפעולה של התרגיל בקישור רק מלמטה למעלה בהצלחה מקווה שהתנסחתי טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() עדיף לעבוד עליהם במיד פוזישן
תעשה פטישים וזהו התרגיל הכי בטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אחלה תרגיל... עוד מישהו בפורום דיבר עליו פעם אני חושה שיוגי.. יוגי יש לך חוות דעת על התרגיל?(בקשר ללחץ על המפרקים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר תרגילים בשמות, מזה פטישים? מצטער על הבורות.
אם יש לכם אתר טוב שמראה המחשות של הרבה תרגילים לפי שמות של תרגילים אני אשמח מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
תקן אותי עם אני טועה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל לדעתי מיותר לבצע את התנועה שהראו בסרטון הראשון בגלל שבעבודה בכפיפות מרפקים עובדים אותם החלקים כבר ואין צורך לבודד עד כאלה רמות.. לדעתי גם הפטישים די מיותרים אבל אם בכל זאת הוא מעדיף לבודד את האמות זאת תהיה הדרך הכי פחות מסוכנת למרות שיש כאלה שגם התרגיל הראשון לא יגרום להם לפציעות אני אישית הייתי מעדיף לא להסתכן בשביל כזאת תנועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() יש לי משהו מעולה שעובד על האחיזה והאמות מכל הזוויות שיש:
אתה לוקח מגבת , ממלא אותה במיים שתיספג , ואז אתה מנסה לסחוט כמה שיותר מיים (כשהיא מקופלת עבה) אם אתה עושה את זה טוב יש לך פאמפ אחושרמוטה באמות בלי כבים בפרק כף היד כמו התרגילים שנתנו לך פה
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
The running man אחלה תרגיל לאמות אתה צריך להתלות על המתח וכשאתה עולה למעלה אל תעלה ישר אלא תעלה מצד ימין בקו של המתח תזוז לצד שמאל (כשאתה עדיין למעלה ) ואז תרד ושוב תתחיל את התנועה ולכל אורך התרגיל אתה מזיז את הרגליים כמו באופניים תרגיל מצויין עובד על הגב על האמות על הבטן ועל היד הקדמית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איך לעזאזל Lee Priest מגדל כאלה אמות בלי לדפוק שומדבר? איך הוא יכול להעמיס משקלים כל כך גדולים על האמה?
ולגבי הציור, אתה מתכוון פשוט לפתוח ולסגור את האצבעות בכף היד עם מוט מאחורי הגב? אני כבר לא יודע מה לעשות, אני כבר דפקתי את המפרק ביד ימין לפני כמה ימים וזה עבר לי, ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. חצי מכם אומרים יאללה תעשה וחצי אומרים לא זה מסוכן, ולי יש כבר ניסיון עם תנועה עקומה או שזה היה פשוט לחץ על האזור (לא לחץ גדול) וכאב לי המפרק יומיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
והסברתי שזה לא פוגע המפרק... אם זה יכאב לך אז תפסיק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() טוב עשיתי את זה
התמונה לא כל כך מובנת אבל חפיף אני גם מסביר מילולית. http://img166.imageshack.us/my.php?image=2633xt0.jpg בציור מספר 1 אתם יכולים להראות שהמפרק מתעקם לכיוון גב היד, מה שפוגע במפרק. בציור מספר 2 אתם יכולים לראות שהמפרק נמתך לכיוון קצות האצבעות וזה לא גורם לשום לחץ או כאב על המפרקים. אני אומר את זה מנסיון. נסו את זה במכון ותראו שאני צודק מקווה שהבנתם משהו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לא כדאי לעבוד ישירות על הכופפים של שורש כף היד , אלה שרירים קטנים יחסית ודי עדינים. דלקות ונפיחות יכולות לגרום לתופעות מאוד לא נעימות כמוCarpal Tunnel Syndrome. בכל אופן , באיזור המפרק עצמו עוברים רק גידים , לא סיבי שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח מזה התמונה הזאת זה נראה כאילו אח שלי צייר אותה חחחחחחח לא הבנתי כלום
(דרך אגב אח שלי הוא בן 5 וחצי)
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תתלה על מתח רק עם המפרק העליון של האצבעות, ואם זה קשה לך אז על המפרק האמצעי באצבעות. כשאתה תלוי עם האצבעות, פשוט תגיע מהמצב הזה לאחיזה מלאה של המתח עם כל היד. אם קל לך, תוסיף משקל.
|
![]() |
![]() |