![]() |
צריך תרגילים טובים לאמות (לא משהו שמעמיס על המפרק)
אני לא כל כך טוב במושגים, אז יהיה הכי טוב אם תסבירו קצת על הדרך, כי אני לא מבין את השמות של התרגילים כל כך.
תודה מראש, רועי. |
http://www.exrx.net/WeightExercises/...WristCurl.html
אתה רואה את התרגיל הזה? אז הנה תרגיל שממש דומה לזה רק שהוא לא פוגע במפרקים: 1)תעמוד 2)שים את הידיים מאחורי הגב כשכפות הידיים מופנות כלפי חוץ(הידיים צריכות להיות ישרות כלפי מטה) 3) תפוס מוט שכהידיים שלך במצב של הוראה מספר 2 4)תתחיל לעשות את הפעולה של התרגיל בקישור רק מלמטה למעלה בהצלחה מקווה שהתנסחתי טוב |
עדיף לעבוד עליהם במיד פוזישן
תעשה פטישים וזהו התרגיל הכי בטוח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה תרגיל... עוד מישהו בפורום דיבר עליו פעם אני חושה שיוגי.. יוגי יש לך חוות דעת על התרגיל?(בקשר ללחץ על המפרקים) |
אני לא מכיר תרגילים בשמות, מזה פטישים? מצטער על הבורות.
אם יש לכם אתר טוב שמראה המחשות של הרבה תרגילים לפי שמות של תרגילים אני אשמח מאוד! |
ציטוט:
זה פטישים וזה האתר http://www.exrx.net/Lists/Directory.html מצד ימין יש לך שרירים וראשי פרקים אתה נכנס לשם ויש שם תרגילים לאותו שריר. |
תודה רבה
|
ציטוט:
תקן אותי עם אני טועה? |
ציטוט:
אבל לדעתי מיותר לבצע את התנועה שהראו בסרטון הראשון בגלל שבעבודה בכפיפות מרפקים עובדים אותם החלקים כבר ואין צורך לבודד עד כאלה רמות.. לדעתי גם הפטישים די מיותרים אבל אם בכל זאת הוא מעדיף לבודד את האמות זאת תהיה הדרך הכי פחות מסוכנת למרות שיש כאלה שגם התרגיל הראשון לא יגרום להם לפציעות אני אישית הייתי מעדיף לא להסתכן בשביל כזאת תנועה |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנתי לא נכון אולי? |
ציטוט:
|
יש לי משהו מעולה שעובד על האחיזה והאמות מכל הזוויות שיש:
אתה לוקח מגבת , ממלא אותה במיים שתיספג , ואז אתה מנסה לסחוט כמה שיותר מיים (כשהיא מקופלת עבה) אם אתה עושה את זה טוב יש לך פאמפ אחושרמוטה באמות בלי כבים בפרק כף היד כמו התרגילים שנתנו לך פה |
ציטוט:
|
ציטוט:
את האמת.. שאני דווקא ממליץ על עבודה ישירה על האמות.. אני חושב שחשוב לחזק אותן ואם ניתן להן לצבור פער בכוח מול שרירים אחרים נגרום לבעיות בעתיד... סיכון יש בכל תרגיל במכון.. אני בטוח שדד ליפט או סקוואט הם סיכונים קטנים יותר וכמעט כל האנשים כאן מבצעים אותם. |
ציטוט:
The running man אחלה תרגיל לאמות אתה צריך להתלות על המתח וכשאתה עולה למעלה אל תעלה ישר אלא תעלה מצד ימין בקו של המתח תזוז לצד שמאל (כשאתה עדיין למעלה ) ואז תרד ושוב תתחיל את התנועה ולכל אורך התרגיל אתה מזיז את הרגליים כמו באופניים תרגיל מצויין עובד על הגב על האמות על הבטן ועל היד הקדמית |
ציטוט:
אממ מוסכם?:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ