|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא יודע אם היא טובה.
אני עובד על מסה A (יום ראשון ורביעי) חזה: פרפר 3x12 לחיצת חזה אחיזה אחת 3x12 אחיזה 2 3x12 לחיצת חזה עם מוט 3x6 יד אחורית: לא יודע את השמות של התרגילים אבל עושה 6x12 כתפיים: לא יודע איך קוראים לתרגיל עושה 3x12 B יד קדמית: חופשי עם משקולות 3x12 עם מוט 3x13 גב: (פולי עליון נראלי) לפני הראש 3x12 מאחורי הראש 3x12 T-bar 6x12 (כל 2 סטים מחליף אחיזה) בטן: 4x12 תנו תיקונים תגידו אם זה טוב. ואם אפשר תוכנית דומה ומשופרת. ד"א שמעתי שמתי שעושים גב אז זה עובד גם על יד קדמית אז צריך שזה יהיה באותו יום ככה גם יד אחורית וחזה. אז זה טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() דבר ראשון איך אתה רוצה שניתן תגובה אם אתה בכלל לא יודע ת'שמות של התרגילים על מה ניתן יחס??
דבר שני התוכנית שווה לתחת אתה יודע למה???? כי אתה לא עובד על רגלייםם אינעל רבאק אם אתה לא מיתכוון לעבוד רגליים אין לך מה לחפש פה!
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי הייתי משחק במכבי חיפה והייתי עובד על רגליים שנתיים עם אימון ביתי כזה לשבת על קיר כזה.
הרגליים שלי ענקיות ויש בהן יותר מידי שרירים. אני עשיתי מנוי לשנתיים . מתאמן רק חודשיים. החלטתי לעשות אימון בלי רגליים כמה חודשיים כדי שזה לא יראה מגעיל. עוד חודש אכניס רגליים עכשיו דברו על התוכנית הזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אחזיה אחת אחיזה 2?
ותשאל את המאמן את השמות של התרגילים |
![]() |
![]() |