|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז עד שהצ'מפיון יגיע, אני עושה לעצמי שייק כזה:
2 כפיות של קוטג' 3%, כוס חלב 3%, ויוגרט 0% קפה וכפית סוכר חום.. אני שותה אותו שאני מגיע הביתה אחרי אימון הערכים: 219 קלוריות חלבון:17 גרם פחמימה21 גרם זה אני שותה שאני מגיע הביתה, וישר אחרי אימון בננה.. אבל אני אמשיך עם השייק הזה לאורך כל החיטוב{חודש וחצי גג} ורק במסה אקח צ'מפיון.. מה אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הצעה לשיפור : תעיף תחלב ותיוגורט, שים 150-200ג' קוטג 0.5% עם 60ג' סוכר ענבים ומים וכמה תותים בבלנדר ותן לבנזונה לעשות ת'עבודה, מניסיון זה שייק לא רע בכלל ויצא לך הרבה יותר טוב מבחינת הערכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אחי, מלא פחמימות.. אני אוכל גג פרי אחד ביום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה להיסתבך קופסת קוטג' 1/2% +2 בננות/2 פרוסות לחם לבן.
![]() |
#5 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מקפיץ את האינסולין - אז מה הבעיה? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() השייק גם יותר טעים וגם כל מה שאתם אומרים זה פצצת פחמימות.. אני לא עובר את ה110 גרם ליום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אתה צריך פחמימות אחרי אימון, וחלב אחרי אימון זה לא רעיון כ"כ טוב כי לפי מה שזכור לי זה מאט את קצב הספיגה ומקפיץ את האינסולין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() כבר הבאתי לך הסבר על אינסולין ולמה חשוב לווסת את הרמות שלו אתה לא זוכר דימה?
מפריע לgh וכאלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה עם השייק? עד שיש משהו טעים עם לא הרבה פחמימות ודי הרבה חלבון בתקופה מסריחה כמו חיטוב.. אז למה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() הצעתי קוטג' וסוכר ענבים כי הוא דיבר על שייק לשתיה ^_^ ברור שבסופו של יום אם אוכלים קוטג' אחרי האימון עדיף כבר עם לחם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() טוב בקיצור, לילה טוב שיהיה למר.בחור יש מחר אימון לדפוק ב12 :| ואם מר בחור לא ישן עכשיו אז הוא לא יתעורר לאכול ארוחת בוקר כמו בנאדם אחרי 8 שעות שינה.
לילה טוב חבר'ס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |