|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עברתי עכשיו תקופה של מאסה ואני רוצה להתחיל חיטוב
אני כבר מודע לזה ש20-25 חזרות זה לא קשור לחיטוב אריאל ברק הסביר לי יוצא לי לבוא למכון רק 3 פעמים בשבוע על איזה תוכנית את ממליצים(abc,fbw)? חשבתי על fbw אבל אין לי מושג איך להרכיב אחת אם מישהו מוכן להסביר לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה Fbw ותקרא את המדריך לחיטוב של משה שנמצא בנעוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה יודע אנגלית? כי יש לי מאמר בשבילך שמדריך לבנות תוכנית חיטוב מעולה (velocity diet)
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() http://www.t-nation.com/findArticle....le=05-009-diet
אני מתכנן לנסות את זה , לפי מה שהבנתי שקשה מאוד לפקשש את העסק ולרדת מהר במסת שריר ובכללי שמעתי עליה יותר מידי דברים טובים בפורומים שונים
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אני מבין טוב אנגלית,תודה
מישהו מוכן להסביר לי איך fbw פועלת? כלומר זה רק תרגיל אחד לכל שריר?(אני יודע 4-5 סטים לגדול,2-3 לקטן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ניסתי לעשות תוכנית fbw לשלוש הפעמים שאני בא לחדר כושר(שוב אני אומר אין לי מושג איך לבנות אחת אז רק תגובות בונות ותתחשבו):
דרך אגב אני לא יודע גם באיזה סדר לעשות את התרגילים אימון 1: דחיקה*5 דחיקה צרה*3 פולי אחורי*5 מוט w*3 סקוואט*5 לחיצת כתפיים מאחורי הראש*3 אימון 2: לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות חופשיות*5 (לא יודע איך קוראים לתרגיל הזה)ששוכבים על הגב ומכופפים את היידים לאחורה עם המוט W(יד אחורית)*3 פולי קידמי*5 בריכיאליס*3 תאומים*3 לחיצת כתפיים מלפני הראשי*3 אימון 3: לחיצת חזה בלי שיפוע משקולות חופשיות*5 עוד תרגיל ליד אחורית פשיטה בעמידה(אני חושב)*3 חתירה בישיבה*5 תרגיל ליד קדמית על כיסא בשיפוע והורדה בו זמנית של שתי היידים(אין לזה שם המדריך שלי הראה לי)*3 דחיקת רגליים*5 הנפת ידיים לצדדים*3 שוב זה ניסיון תגובות בונות,תודה |
![]() |
![]() |