|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מישהו פה מתאמן בשיטה הזאת ?
ואני מדבר על אנשים שלא שבועים או שלוש אלא שיש להם כבר ניסיון עם תוכנית כזאת... קודם כל אם אפשר להעלות את התוכנית כדי לראות איך היא בנויה ודבר שני אם יש מספיק גירוי לשריר אם זה מספיק לאמן אותו רק פעם בשבוע והכי חשוב איך זה עבד עליכם באמת ? השוואה קטנה זה יהיה טוב בין Ab נגיד או Fbw
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() על כל אחד זה עובד אחרת,אבל אם אתה עושה שריר באימון אז צריך הרבה סטים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה נשמע כיף, אבל אני מאוד סקפטי בנוגע לאפקטיביות. מה שכן לא ניסיתי אז אני מנוע מלהביע דיעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני הרבה זמן עם תוכנית דומה לזה ,גדל כמו בהמה
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עובד על ABCD כבר למעלה מ8 חודש, תוכנית מעולה. עשיתי הרבה זמן ABC עד שהגעתי למסקנה שזה לא רציני לעשות אימון רגליים וכתפיים ביחד. במסה לא צריך לעבור את רף ה-4 אימונים בשבוע (וזה תקף גם לבנאדם על סייקל). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן, כן. לפעמים זה נראה לאנשים שככול שתבלה יותר זמן בחדר כושר כך תגדל יותר, אז צר לי לומר - זה בדיוק ההפך. אמנם הנושא הזה הוא מאד אינדיבידואלי שכן כול בנאדם בעל גנטיקה שונה, התאוששות גם קשורה בתזונה, אבל לרוב עדיף לעבוד במסה 4 פעמים בשבוע (אפשר 5 אם רוצים לתת דגש לשריר חלש) ויש כאלה שמעדיפים אפילו 3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר למשפט הראשון, רק מתחילים\חסרי ידע וכו' חושבים שככל שאתה מבלה יותר זמן במכון תגדל יותר, זה ידוע שזה ממש לא ככה. השאלה היא - באיזו חלוקה אתה עובד? אם אתה עובד ABCDE - כבר עברת את ה-4 פעמים, ואין פה הפרזה, כי כזו היא התכנית. ABC 5 פעמים בשבוע למשל? יתר על המידה? ממש לא. זה עניין ממש מורכב, אי אפשר להגיד חד משמעית שלעבוד 4 פעמים בשבוע זה ה'אידיאל' וגם לא על מספר אחר.
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
תפנים ! :} דרך אגב אתה יכול לפרט קצת כמה סטים כל שריר מה החלוקה שלך או לשלוח לי את התוכנית במסן אני רוצה לראות קצת איך זה בנוי והכל ?
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לי, אתה סותר את עצמך בעקיפין, אתה אומר ששום דבר לא הוכח מדעית ומצד שני אומר שABCD זאת תכנית מעולה ואידיאלית, ואני יכול להגיד לך דבר כזה:
בן אדם אחד יגדל מצויין עם FBW, אחר עם ABCDE, ואני מכיר שניים כאלה מהפורום, כל אחד ואיך שזה עובד עליו. לצורך העניין, יש אנשים שלגוף שלהם דרושה יותר תדירות מאשר עצימות וגירוי, במיוחד אנשים שלא מתאמנים הרבה זמן, הגוף שלהם עדיין 'מחכה' ו'צמא' לתדירות הזאת, אימונים כמו ABCD\ABCDE יכולים לתת להם מכה רצינית ולגמור באימון יתר. בקיצור, נושא מאוד בעייתי, כל אחד יעבוד מה שנוח לו. denous, ממליץ לך אם כבר על ABCDE: חזה,גב,מנוחה,רגליים,כתפיים,ידיים או כל אופן אחר שנוח לך, לדעתי לפני\אחרי רגליים צריך מנוחה. בהצלחה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אני סותר את עצמי?
אני עדיין בדעה שהתוכניות האלה שדוגלות בתדירות הן תוכניות שמתאימות למתחילים ולכן אין פה שום סתירה אחי, הרי מדברים פה על תוכניות למתקדמים, לא? "לצורך העניין, יש אנשים שלגוף שלהם דרושה יותר תדירות מאשר עצימות וגירוי, במיוחד אנשים שלא מתאמנים הרבה זמן, הגוף שלהם עדיין 'מחכה' ו'צמא' לתדירות הזאת, אימונים כמו Abcd\abcde יכולים לתת להם מכה רצינית ולגמור באימון יתר. " מסכים מאד עם המשפט הזה. ובדיוק להפך, Abcd \ E הן תוכניות שמתאימות יותר למתאמנים מתקדמים ( ברוב המקרים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() הקטע הוא שבab יחסית לשבוע שלם יש יותר סטים מאשר בabcd :
18 לגדול 12 לקטן בשבוע אני מתכוון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
הבעיה שרוב האנשים מסתכלים רק ווליום-תדירות ולא חושבים בכלל האם אולי העצימות גדולה מידי ביחס לסטים? האם העצימות נמוכה מידי ואז גם הגירוי נמוך?
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=tomerA]נראה אותך מתקדם גדול עובד בעצימות גבוהה שלושה פעמים בשבוע על RM4-6
לא כ"כ הבנתי את המשפט, מה זה מתקדם גדול? אני יכול לעבוד ככה, השאלה אם כדאי |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() [quote=lee123]
ציטוט:
שוב אני צריך תוכנית ABCDE כמובן 5 פעמים בשבוע שתכיל בתוכה 2 פעמים חזה (לא לשאול למה...) שרירים : חזה גב כתפיים רגליים תאומים אמות יד אחורית יד קדמית תודה למי שיעזור כבר...
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() [quote=lee123]
ציטוט:
זה הכול שאלה של עצימות ווליום, גם מתאמן הכי ותיק בעולם לא יכול להחזיק 3 אימונים בשבוע על מקיסמום בRM4-5.
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
חזה יד אחורית גב תאומים מנוחה רגליים כתפיים ואמות חזה ויד קדמית אני פשוט רוצה לשלב גם את האמות והתאומים בתכנית ולתת דגש לחזה פעמיים בשבוע... מישהו בבקשה יכול לעזור לי פה ? לתת מספר חלוקות שישלבו פעמיים בשבוע חזה שרירים : חזה גב כתפיים רגליים אמות יד אחורית יד קידמית תאומים 5 פעמים בשבוע ABCDE מנוחה ביום שלישי ושבת...
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי שמע לפי דעתי אני עובד על Abcd אבל Abcde אותו עיקרון רק יותר מפוצל אני מציע לך ככה:
חזה+יד אחורית+בטן כתפיים+תאומים גב+יד קידמית+בטן רגליים+אמות חזה+טרפזים זאת נראת לי חלוקה די הגיונית תנסה לקבל חוות דעת נוספת, מקווה שעזרתי..=] |
![]() |
![]() |