|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברה שמעו הולך להוית לנו בבית ספר תחרות קרב 7 אישית מכל כיתה ישלח נציג וכו'..
קיצר אני כניראה זה שאלך מהכיתה שלי.. זה מה שהולך להיות לנו בתרחות קליעות לסל 10 כפיפות מרפקים 35 כפיפות בטן 70 טיפוס בחבל 1 קפיצה בדלגית 120 מכות פתיחה בכדור-עף 10 ריצה 1500 מטר כל הקטע של הכוח לא מהווה בעיה.. הבעיה מתחילה ונגמרת בריצה.. יש לכם עצה או משהו איך לשפר כושר ריצה בשבועיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תרוץ...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ציפיתי לתשובה קצת יותר עניינית כי ברור שאני ארוץ השאלה היא באיזה שיטה? ואיך לרוץ כדי להשתפר בשיא המהירות שאפשר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ אחי מ"פ בגולני גדוד 13 הוא אמר לי בישביל לפתח תסיבולת בריצה לעשות ככה :
100מטר ריצה הכי מהירה שאתה יכול ואז 400 ריצה קלה מנוחה דקה ואז לעשות את זה שוב ככה כמה פעמיים שאתה יכול כל פעם דקה מנוחה תנסה ככה פחות או יותר אני זוכר זה היה לפני כמה חודשים חח אפשרות שניה תתחיל לעשות ריצות 2000 בהצלחה!
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב זה לרוץ
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לך תאנוס תלב שלך הכי (: