|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
דחוף דחוף בהול!!!
היי חברה...אני עוד כמה דקות יוצאת לריצה... אני עושה כל יום בחדר כושר בין 50 ל60 דק' של ארובי שילוב של ריצה והליכה. עכשיו אני יוצאת להתאמן במגרש. רציתי לדעת האם כאשר אני רצה נניח 40 דק' זה משתווה להליכה מהירה של שעה... בקיצור הכוונה שלי היא אם אני רוצה לקצר את זמן האימון (מטרת האימון שריפת שומנים) אני יכולה לרוץ נניח 30-40 דק' וזה יהיה יעיל כמו אימון ארוך שרובו הליכה מהירה. אני ישמח לתשובה מהירה ביותר כי אני רוצה לצאת עכשיו ותלויה בזמן מסוים. תודה ענקית מראש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יואו אנשים זה ממש קריטי לי גם אם מישהו רואה תהודעה ולא ממש מבין אלא רק משער זה גם יעזור לי כרגע, אני פשוט חייבת להתאמן ואני קצובה בזמן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה מישל, אבל זה לא בדיוק ענה על השאלה שלי.. אני שואלת שאלה השוואתית. אם שריפת השומן בריצה של נניח 10 קמ"ש במשך 40 דק' זהה פחות או יותר להליכה מהירה של שעה (אני לא מתעסקת כרגע באימוני כוח ולכן זה לא משנה לי התוצאה של זה על השריר)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() מה קריטי מה הלחץ יאוו....
קיצר, שריפת הקל', זה מה שיקבע את שריפת השומנים.... תשתדלי לאכול פחות זאת אומרת להיותל במאזן קלורי שלילי
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממליץ לך לקרוא את הפוסט מלמעלה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת קלוריות הריצה
מבחינת שריפת שומנים לדעתי עדיף הליכה מהירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בקשר לשאלה שלך, כמה שהעצימות תהייה יותר גבוהה ככה את תשרפי יותר קלוריות.
זאת אומרת שאם את תרוצי למשך 40 דקות את תשרפי יותר קלוריות מאשר הליכה של 50 דקות.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם את במאזן קלורי שלילי אז הייתי ממליץ על הליכה מהירה.
|
![]() |
![]() |