|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התיכנון שלי זה לקנות את המוצרים האלה:
Body-Solid Power Rack ![]() ספסל Waimbly w-330 ![]() מוט אולימפי 2.20 מטר מוט W 2 מוטות קצרים של דאמבלים פלטות במשקלים הבאים: 2 פלטות של 20 קילו 2 פלטות של 15 קילו 4 פלטות של 10 קילו 4 פלטות של 5 קילו 4 פלטות של 2.5 קילו 4 פלטות של 1.25 קילו מה דעתכם? יש עוד משהו שצריך? יש לכם איזה עצות לגבי החדר כושר? איך הספה ששמתי? יש המלצות לספות אחרות טובות? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מדהים גם אני הייתי עושה כזה בכיף אבל אין לי פרטנר ואי אפשר להתאמן לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
או שזה רק אצלי ככה? כי אצלנו אין ספה פשוט כמה חברה ריתכו משו שיהיה סטנד למוד ושמו ספה קרועה כזאת חחח בבנצ' אתם לא צריכים מישהו שיביא את המוט אליכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
יש מתקן לבנץ' פרס..S:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם כבר עזרה בבנץ זה שאתה ניתקע וצריך עזרה... :):):):) אבל הטיעון שלך בחיים לא שמעתי XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח פאק הרגת אותי ! מזה החדר כושר הזה ?!! אשכרה בן אדם שעושה אצלכם 100+ קילו מביאים לו את המוט ?! יש מתקן ל-BENCH שהמוט ממש מעליך ואתה מרים אותו פשוט בדרך כלל יש אחד מאחור שעוזר אבל לא חייב כל עוד אתה לא משתגע ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() וואי כמה מישקל!
נראה סבבה! אתה יכול אולי גם לארגן לעצמך מתח? זה ממש לא יקר...ואחלה תרגיל.. קיצר ממש מטורף כמה מישקל... כמה כל זה אמור לעלות לך בסך הכל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המשקל לא כזה הרבה אני עושה 115 בלחיצת חזה אז לקחתי בהתאם והמשקלים הקטנים ברביעיות בשביל הדאמבלים הכל סה"כ יעלה בסביבות ה 4500 שקל עולה בערך כמו שנה וחצי בחדר כושר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() שנה וחצי? כמה אתה משלם על המנוי שלך בחודש?
אצלי זה שנתיים וחצי מנוי בחדר כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גו אקטיב באשדוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי,כמה כל זה יעלה לך?
סה"כ נראה ממש טוב...(חלום בשילי שיהיה לי כזה דבר..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מעולה!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מצויין!!!
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אולי כדאי שתקנה 4 מוטות קצרים ומהמשקלים הקטנים תקנה כפול כדי שלא תצטרך להתעסק בלהחליף פלטות באמצע האימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל זאת צריך לחסוך איפה שאפשר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מאד נוח לא להתעסק באמצע האימון בלהחליף פלטות. אגב יש מישהו בwinwin שמוכר כלוב ב1750. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני יבדוק את העניין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() שמע זה קצת יותר מדיי השקעה אני חושב..
הייתי מוותר על הסקווט ראק ואם יש לך קיר להרוס(אם אתה מתאמן בגינה או משהו) אז עדיף לרתך 2 מוטות או אפילו לעשות צורה כמו ח אבל על הצד ולהצמיד לקיר וזה יהיה כמו חצי כלוב..רק החצי שאתה צריך וככה לחסוף הרבה כסף.. אם המשקלים שלך כאלה גבוהיים אז סבבה..לפחות תקנה צלחות יד שנייה..גם ספה הייתי קונה יד שנייה או סתם ספה רגילה..זה דיי מיותר התרגיל לרגליים שיש שמה..עדיף ספה פשוטה שיש בה רק איפה לשים תמוט לבנץ' חלום של הרבה פה מה שאתה מתכנן |
![]() |
![]() |