|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדולר ירד בכמעט שקל שלם, לא הגיע הזמן להוריד תמחירים אז קצת? אפילו אם זה רק לזמן מוגבל עד שהדולר יתחזק שוב
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא כזה פשוט נראה לי. בגלל שהדולר ירד האמריקאים מעלים מחירים של הייצוא שלהם.
#3 | |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והיו צריכים להוריד מחירים, אבל בארץ רק מחפשים לעשות כסף |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
זה גם נכון... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם מתחייבים למחיר הנמוך בארץ. תראה להם מחיר יותר נמוך משלהם על מוצר כלשהו ותקבל בפחות כסף את אותו המוצר. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אני ראיתי שהעלו תמחיר של הmrm ל300 חיפשתי באינטרנט מצאתי mrm ב280 עם שייקר ומשלוח |
|
![]() |
![]() |
#10 |
צוות ישראלבודי
כללי:: שי
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: עמידר ג'ים
|
![]() כמו תמיד, אנחנו מתחייבים למחיר הזול בארץ. לא זכור לי לקוח שקיבל הצעת מחיר יותר טובה במקום אחר ואנחנו לא ניצחנו גם אותה.
שים לב למבצעים שאנחנו מעלים בכל חודש לפורום שבלעדיים לחברי הפורום, מתנות שלא פעם שוות הרבה יותר מעוד הנחה של 10-30 ₪, אומגה 3, גוואנרה, מולטי ויטמין, Bcaa. חברי הפורום מקבלים את ההטבות הטובות ביותר. בניגוד למקומות אחרים שמתחיבים למחירים זולים, מטעים לקוחות ומספרים סיפורים, אנחנו עומדים מאחרי כל מילה שלנו. יש לנו היום 3 חנויות, מחלקת משלוחים נפרדת, מחסן, סוכני שטח, ומנסים לדאוג למשלוחים הכי מהירים בארץ . כל בעיה מטופלת במידית ע"י אחד מאנשי הצוות שלנו והלקוח מקבל את השירות הטוב יותר ואחריות לכל מוצר שהוא רוכש. ובגלל זה אני פה ושאר החבר'ה כמו שלומיק, ארבל, מיטל והשאר. לתת את השירות הטוב והמקצועי ביותר. אנחנו ואני אישית נתקל בלי סוף בתלונות של לקוחות שרכשו במקומות אחרים וקיבלו מחיר יותר זול בכמה שקלים אבל לא מפסיקים להתלונן על הרכישה, "המוכר צעק עלי", "השק היה קרוע", "הזמנתי קזאין קיבלתי סתם מי גבינה", " יש לי כאבי בטן מטורפים והמוכר בחנות לא מאמין לי", "לא קיבלתי שייקר במשלוח" ועוד ועוד ועוד. אני פה, שלומיק פה, מי שמוצא משהו יותר זול ובאמת יותר זול ולא איזה מוכר בחנות אחרת שמסבן אותו אני אשמח לעזור , להשוות ואפילו לפצות. בהתחייבות. מילה שלי:- ) לגבי הקטע עם המחירים והדולר, ממה שאני יודע מרבית המלאים של היבואנים נרכשו עוד שהדולר היה קצת יותר גבוה, תאמין לי שגם אני מתפלל שהמחירים ירדו. בתור אחד ששותה כמעט 2 שייקים ביום זה יוצא יקר J |
![]() |
![]() |
#11 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ציטוט:
אתה צודק, נתת לי כתובת של אתר ברשת שמוכר את המוצר במחיר יותר זול, אפילו עם שייקר מתנה. וזה בידיוק אחד מבין אותם אתרים של איזה ליצן שמפרסם 100 מוצרים ואפילו לא מחזיק אחד כזה במלאי. לקחתי על עצמי את היוזמה והתקשרתי לאותו ליצן בתור לקוח, אם תשמע את התגובה שלו לא תאמין- אני מצטט: "אני לא מוכר יותר מוצרים, המחיר עלה לי ולא שווה לי להביא את זה יותר, אני כמעט ולא מרוויח". ששאלתי אותו אז למה אתה מפרסם וסתם מטעה אותי כצרכן, הוא טען בהרבה גמגומים- "אין לי את הסיסמא לאתר אז אני לא יודע לשנות את המחירים או להוריד מוצרים". נו באמת? זה רציני? אני לא חושב. היום כל אחד יכול לפרסם מה שבא לו, כמה שבא לו בלי באמת שיש לו את המוצרים האלו במלאי. איתי, אתה מוזמן לחזור אלי במייל, שלחתי לך שם הצעה אפילו יותר טובה לגבי החלבון הקלאסי של אופטימום, 2 במחיר של 550 ש"ח. ואל תשכח את ההטבות של חברי הפורום שנותנות לך עוד דברים מתנה. GilGranot@Israelbody.org Shay@israelbody.org Shlomik@Israelbody.org ההתחייבות עומדת בעינה, ![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חלום של כל מפתח גוף , חלבון 3 קילו במחיר של 70 שקל .
נשמע טוב האא?! רגע של חלום . |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() העיקר לעלות תמחירים עם תירוצים כמו שיש מחסור של חלב בעולם אפשר לעשות
אבל להוריד כשאפשר וצריך לא עושים :\ |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הדולר ירד אבל החלב עלה אחי בגלל זה גם המחירים עלו גם של האבקות
|
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תיכנבו לאתרים בחול ותראו את המחירים של אותם מוצרים זה באמת הבדל אבל זה לא רק זה זה כל דבר במדינה אנחנו חיים בישראל חח
|
![]() |
![]() |
#17 |
צוות ישראלבודי
|
![]() אנשים אתם צריכים להבין דבר אחד.
ישראלבודי לא מייבאים את המוצרים בעצמנו, אנחנו גם עוברים דרך יבואן, במידה והיבואן מוריד מחירים אנחנו מין הסתם גם מורידים מחירים ומתחייבים להיות הכי נמוכים במחיר בארץ. וכמו שהוזכר בתגובות קודמות, אם תוכיחו שאתה יכולים לקנות מאיפה שהוא בארץ מוצר זהה למה שאנו מחזיקים במחיר יותר זול, אנו נשווה את המחיר . |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
צוות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אתה רציני...? אני יכול עכשיו להביא לך האתר שיש בו המון מוצרים שהמחירים שם זולים יותר מאשר כאן...