|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גיל 17
עכשיו 172 על 66 קילו שבוע עם תפריט מסודר(סוף סוף התחלתי עם תזונה נכונה שמתאימה לגוף שלי אז התחילה עליה מידית אחרי שתקופה ארוכה נתקעתי על אותו משקל) יד 36 ס"מ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חטוב יש לך יד ענקית יפה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() לך למכון, תבקש שיראו לך מזה
לחיצה צרפתית לחיצת חזה צמודה פשיטה בכבלים ופעמיים בשבוע אתה עושה את זה 4x8 עד שיש לך טרייספס |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
רק תרגילים כבדים בונים טרייספס שראוי להציג בציבור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לעניין הדיון-לדעתי הידיים טובות ומרשימות יותר מהגוף עצמו שדורש עוד הרבה עבודה,הגב דורש שיפור והוא קטן ביחס לידיים,הגב זה אחד הדברים העיקרים שנותן מראה גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה יותר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() צודק,באמת תעבוד יותר על הטרייספס תעשה לחיצה צרפתית תאמין לי התרגיל הכי טוב.
עם אתה לא יודע מזה שאל תמאמן במכון שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל שrecoba כתב זה תרגיל טוב ל"גמור" תיד אחורית מה שנקרא בסוף אימון חזרות נמוכות לטחון ולגמור את היד אחורית אחרי שלושה סטים קשים של לחיצה צרפתיתp: בקשר לפותח הפוסט, תעבוד על הטרייספס חזק יש לך בייספס טוב, גב נחמד תעבוד גם קצת, כמה זמן מתאמן? אחוז שומן?
בהצלחה נ.ב: כתפיים נחמדות אבל תעבוד על כתף אחורית אין לך בכלל;]
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יד קדמית מצוינת היד אחורית ברמה בינונית סה"כ היקף 36 זה די גדול ביחס למשקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() יד קדמית נחמדה,יד אחורית לא קיימת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לך ידיים טובות !!
ושמתי לב קצת שבתמונה הראשונה שיש לך אחורית טובה !! גב צריך שיפור לדעתי למרות שאתה לא יודע לעשות את הפוזה נכונה אבל בכל זאת רואים את זה |
![]() |
![]() |