|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה תרגילים שלא כולכך אבנתי
שאלתי כמה אנשים והם לא ידעו מה התרגילים יענו הם אמרו לי אבל לא בטוחחח גב חתירה כנגד משקולות בודדות יד יד לתירה כנכד פולי עליון יד קידמית כפיפות מרפקים בישבה כנגד משקולות כפיפותמרפקים יד יד על ספה רגלים כפיפות רגליים בשכיבה כתפיים לחיצת כתפיים כנגד משקולות משהו בבקשה יוכל להביא לי את כול הסרטונים של כול אלו בבקשה תודה......... פשוט במקום אלו סתם עשיתי תרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה זה "אבנתי"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה תודה אחיי אבל אתה בטוח שמה שנתתה לי חתירה נגד פולי עליון זה נכון ??
כי בתוכנית של ישראל בודי באתר פה קבלתי פולי רחב לפנים – 4x9 וזה אותו תרגיל וניראה לי מה שנתתה לא נכון עם זה נכון אז מזה התרגיל הזה בדיוק פולי רחב לפנים – 4x9 חתירה כנגד משקולות בודדות יד יד ובתרגיל הזה המאמן שלי אמר לי שלא עושים את זה על הספה עושים את זה על המכשיר אותו תרגיל רק פשוט עם המכשיר עצמו תודה אחי על התשובות ........ ומזה התרגיל הזה אתה יודע -חתירה כנגד פולי תחתון תיודע אחיי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי שאתה טועה פה אחיייייייי
כפיפות מרפקים בישבה כנגד משקולות http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/2003...bbicepcurl.wvx כפיפותמרפקים יד יד על ספה http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/2003...rbicepcurl.wvx יש פה משהו שיוכל לי מה התרגילים האלו בדיוק ???? בסרטון תמונה .. -חתירה כנגד פולי תחתון משהו יוכל להגיד לי מה זה בדיוק ??? משהו מי המכון אמר לי מזה אבל אני לא בטוח שזה זה לא יודע... אז קיצר משהו יוכל לענות לי בבקשה מה כול התרגילים האלו -חתירה כנגד פולי תחתון -כפיפות מרפקים יד יד על ספה -כפיפות מרפקים בישיבה כנגד משקולות תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות