|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר לאכול מדי פעם בשר בקר, או שמומלץ להימנע לגמרי אם אפשר? או אולי צריך לאכול אבל רק פעם בשבוע, נניח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מומלץ מאוד, אחלה בשר כשמדובר בבשר רזה (בשר דל שומן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() החלקים הרזים אפילו עדיפים על חזה עוף כי יש בהם שומן טוב וכל מיני ויטמינים ומינרלים אם יש לך כסף כי קילו בקר עולה בערך 100 שקל תלך על זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם בקילו יש 5ג' קריאטין, לא שזה משנה ממש חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פייי חידשתם לי...
מהם החלקים הרזים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |