|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי ממש בעיה שלא משנה כמה עייף אני, אני לא מצליח לישון יותר מ6 שעות אני פשוט מתעורר לבד.
כמו היום ביום של הלימודים ישנתי בחמש לפנות בוקר והתעוררתי אחרי שעתיים לביצפר כי לא ידענו שתסתיים השביתה. עכשיו כל היום לא ישנתי חכתי ללילה נירדמתי באחת עשרה והתעוררתי שזה עכשיו ב5 . מה עליי לעשות למה אני לא מצליח לישון יותר זמן ? אני לא יכול ככה יותר אני לא מתפתח בגלל זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Booz
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את אותו בעייה כבר הרבה זמן
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה ככה בשבועות האחרונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תלך לישון שאתה קרוע מעייפות ותראה שגם אחרי שמונה שעות אתה לא תתעורר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם לי זה היה פעם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יש לי בעיה אחרת בגלל שאני שותה מעל 4 ליטר מים ביום כל 10 דקות אני צריך להשתין...
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לאחרונה לא ישן בלילות וישן בערך מ8 בבוקר עד 7 בערב..
כפי שאתם רואים היום נשארתי קצת יותר..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() איך הלוואי עלי אני יכול לישון 18 שעות
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה בעיה פה? הגוף שלך לא צריך הרבה שעות שינה כדי להתאושש, זה הכל...
גם אני ככה לרוב, כל השבוע אני יכול לישון ממש קצת, ובסוף שבוע אני יושן פשוט אולי שעה שעתיים יותר ואני כמו בנאדם חדש. והשעות שינה לא ממש משנה את ההתפתחות שלך, כל עוד אתה מתאושש.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי אותה בעיה אני לא ישן יום שלם. ואז יום למחרת אני הולך לישון ככה ב11 בלילה גם ב4 לפנות בוקר ולא נרדם זה מעצבן כי עכשיו אני במאסה ואני צריך כל שעה
|
![]() |
![]() |