|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמעוו היא משחקת אותה איזה תזונאית היא לומדת עכשיו לתואר או משו כזה
והיא מתווכחת איתי שאני לא צריך לאכולל אחרי אימון ישר שתי בננות..... היא אומרת בכלל לא צריך פחממה אחרי אימון......היא אומרת רק חלבון ותתנו לי סיבותך למה צריך ובשיבל מה זה תורם בישביל להשתיק אותה אני ישמח...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא אמור להיות במעצר בית או משהו?!@#
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמו שפאניק אומר היא מדריכה מכאן היא אישה, חוץ מהטבות מין למה אתה מדבר איתה בכלל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אחי אני מת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש שביתה אז במקום בצפר יש לי תשעות האלה ללכת למכון!!
כי בכל זאת אני קטין אז בצפר וכל זה נותנים!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב תשובה לעניןן בשיביל להשתיק אותה יש מישו פה על רמה שיספקק לי תבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה לא יודע אפילו למה צריך לקחת פחמימה אחרי אימון, אז למה אתה לוקח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שזה פחמימה זמינה שחייב אחרי אימוןן שלא יהיה פירוק שריר וזה מעלה תאנסולין משו כזה קיצר חובה עליי אחרי כל אימון!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש אפשרותת שגיל יענה ליי או מישו ברמה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() מייד בתום האימון, יש לאכול מזון שמעורר את פעולת האינסולין בגוף. את הארוחה המרכזית יש לאכול עד 45 דקות לאחר תום האימון. רק בזמן זה יש לאוכל את ההשפעה המרבית על עידוד בניית השריר
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כן בטח שניה אחי הוא כבר יענה לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לה שזה כדי לחדש מאגרי גליקוגן, לעלות את האינסולין ולהוריד הורמונים קטאבוליים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש למישוו אולי מאמר על זה זה יעשה לי תיום.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר חברהה מה איפה כלל החוכמה שלכם תענו זה חשוב..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לה שעכשיו הבינו שהכמות חלבון הגדולה אחרי אימון צריכה לבוא בארוחה של שעה-שעהוחצי אחרי האימון והדגש ישר אחרי האימון הוא על חידוש מלאי הגליקוגן זאת אומרת על הפן האנרגטי ולא על הספיגתי (חלבון)
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) מה אתה מקשיב לסמדר הזאת גם לי היא אמרה שהיא התחילה ללמוד תזונה וכל החרטות שלה..
אל תקשיב לה היא האחרונה שמבינה משו אחי =]