|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
עומר לנדאו מדבר על תזונה ואימונים כרטיס ביקור
עומר לנדאו חלק ב" תזונה . - ממתי התחלת ממש לשמור על התזונה ? - בגיל 19 אחרי הצבא התחלתי ממש לשמור על האוכל . - אך אתה נלחם בחשק "לג"אנק פוד " ? - בעלייה במאסה אני לא מחשבן אוכל מה שבתפריט ובנוסף אם בא לי ג"אנק אז חופשי . בחיטוב אני יודע שאסור אז אסור . כמו שלא עוברים על החוק . כי אחרי זה אתה אוכל את עצמך בייסורי מצפון . - כמה ארוחות אתה אוכל ביום ? - גם בחיטוב וגם בעלייה למאסה אני אוכל שש עד שבע ארוחות ביום כל יום. ההבדל הוא רק בכמויות . זה הכל. - כמה גרם ביום אתה מכניס לגופך ? - הכל לפי החישובים של גיל עושה . אני יודע שזה פי שתיים וחצי ממשקל הגוף שלי מעל 200 גרם חלבון ביום . - האם אתה שוקל את המזון שלך בכוס מדידה כל יום ? - כן בטח לא חורג בגרם מהכמות שצריך , רק בעלייה למאסה אני חורג. - כמה אתה מתפרע באמת "בג"אנק – פוד " בעלייה למאסה ? - אני לא יוזם את הקנייה של הג"אנק , אם יש בבית אני אוכל אבל אם לא אז לא. - אפשר להגיד שאתה סוטה כל יום באוכל שלך בתקופת העלייה למאסה ? - כן אבל לא בג"אנק פשוט מוסיף עוד אוכל , עוד מזון איכותי . - על כמה אחוזי שומן אתה נמצא כעת ? - כרגע בערך על 12% שומן . - ואחוז שומן בתחרות ? - אין לי את הכלים למדוד את זה אבל אני מעריך בסביבות השש אחוז . - באלו תוספי מזון אתה משתמש ? רק באבקות החלבון של אופטימום או צ"מפיון , אני לוקח את זה פעמים ביום עם סוכרזית ושיבולת שועל קבוע בבוקר ואחרי אימון . בימים שאני לא מתאמן אז רק בבוקר אני לוקח . כמו כן אני דואג לצריכה גבוה של מים ביום על מנת לשטוף את הגוף מבפנים .ובתקופת החיטוב אני משלב קפאין עם אפדרין לדיכוי המתוק . עומר לנדאו חלק – ג" אימונים . - RM1 לחיצת חזה ? - מעולם לא ניסתי , אבל כעת אני לוחץ 140 ק"ג שש חזרות . אני חזק בחזה אך בכתפיים אני חלש מאוד יחסית . אין פרופורציה לחיצת כתפיים אני לוחץ 40 ק"ג. היד הקדמית בעמידה 17.5 ק"ג , זה קצת מאוד אבל אני מרגיש עם זה ממש טוב וזה מנפח אותי כמו שצריך . "דד-ליפט " (הרמות מוות ) . אני מבצע 150 ק"ג ארבע חזרות . - מדוע לא ניסית מעולם את ה- RM1 שלך ? - אני מעדיף להימנע מפציעות זה לא התחום שלי "פאוואר ליפטינג " . מעדיף להתרחק מזה . בתרגיל סקוואט אני מבצע 160 ק"ג שש חזרות . - האם אתה מבצע תרגילים או משקלים של "אגו " ? - אין לי את מי להרשים שם (צוחק) כולם זקנים . לעומת זאת מצד שני יש לך אימונים שאתה מגיע וכולך בבאסה ואתה מרים הרבה פחות ממה שאתה רגיל . - כמה פעמים בשבוע אתה מאמן כל שריר ? - כרגע כל שריר פעם בשבוע , יש תקופות גם של פעמים בשבוע . אני מבצע תוכנית ABCD. מתאמן יום כן יום לא בערך . - סטים לשריר גדול ? - אני מבצע כ- 24 סטים לשריר גדול לא כולל חימום . - סטים לשריר קטן ? - לשריר קטן אני מבצע כ-12 סטים . - כמה זמן נערך כל אימון ? - כל אימון נערך כשעה אני מאוד משתדל שזה לא יחרוג משעה ולאחר מכאן עשר דקות אירובי בתקופת העלייה למאסה .האימונים באוף סיזאן גם באותו סגנון רק שהאירובי נמשך הרבה יותר זמן , באירובי אני שונא את ההליכון ולכן מעדיף את "הקרוס טריינר " או סטפר . בכלל אני שונא אירובי אבל אם כבר אז לא הליכון , בעבר בתקופות העלייה למאסה לא הייתי מבצע בכלל אירובי . - זמן מנוחה בין סט לסט ? - בין דקה לדקה וחצי עד שתיי דקות אפילו . לעומת זאת בחיטוב זה 40 שניות הפסקה בין סט לסט . - טיפים לקוראים שלנו לעלות את המוטיבציה בזמן האימון ? - אני מציע לכולם שיגיעו להקליט את הצעקות של גלעד בזמן האימון זה מעודד (צוחקים ) . - חשיבות יכולת אילתור בזמן האימון ? - אני לא מאלתר , אני נצמד לתוכנית שלי שבניתי ביחד עם גיל . - תדירות לשינוי תוכנית האימון ? - אני משנה את התוכנית כל חודש וחצי בערך עד חודשיים עם גיל כמובן. הולך לנו מאוד טוב יחד . - מהם שילובי האימון שלך ? - יום 1 – חזה +יד קדמית . - יום 2 – רגליים בלבד . - יום 3 – כתף +יד אחורית . - יום 4 – גב בלבד . - מה עם בטן ? - לא עובד אף פעם על הבטן . לקראת התחרות ממש מעט . הבטן עובדת בהרבה מאוד תרגילים. - מילים לסיכום : - ....."אם אתם באמת רוצים באמת משהו תדבקו למטרה שלכם ורק ככה באמת תגיעו לתוצאות . - וכשאתה מגיע למטרה ? תחפש מטרה חדשה . ISRAEL BODY .
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() כבוד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה רבה יואב,עומר הזה תותח.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אחלה כרטיס ביקור תודה רבה
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יופי
תודה רבה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה כרטיס,עומר נשמע בנאדם ממש טוב תודה יואב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כבוד לאח שלי!!!!
אללה עומר לא יכול לחכות ליום שישי הפצצת אימון גב טי באר ודדליפט עד המוות! באמת בן אדם שאני מעריץ ואוהב ![]() פשוט מאוד "חבר ואח" (אבי ביטר) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד תאמין לי הלוואי ולכל המתחרים הייתה חצי מהמוטיבציה ומהרעל שיש לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() אני מרים יותר ממנו לידיים ![]()
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() וואי,טל אתה גבר.
![]() אחלה כרטיס. כמה הוא שוקל? O.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי אני בא למכון ישר בעיטה בדלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואללה גלעד נכנס!!!! יש הארדקור?יש יש ![]() ![]() יש ארוחה קרנבל אחרי האימון?שעה אחרי השייק הקטלני בטעם עוגיות? ישששששששש ![]() יש משקלי עבודה רצחני וצרחות?אללה יששששששששששששששש שמעתי החדר כושר הכי הארדקור ומורעל שיש בארץ זה של איאל חסון וואלה חבל!!!! אני לא גר בדיילת אל כרמל החלום שלי לדפוק שם אימון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() וואי אחי כל הכבוד..במשקל שלך ללחוץ 140 קילו 6 חזרות..150 קילו דד ליפט..160 סקווט
זה ממש הרבה..מדהים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה עם היקף יד?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין על אימון גב בלבד :-)
תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד אתה אחד המורעלים חחח כל תגובה שך אני נקרע, אתה אשכרה נושם, אוכל וחי את זה.
בקשר לכרטיס, נשמע אחלה בחור ואחלה כרטיס. בהצלחה בהמשך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() חבל דווקא שהוא נגד אילתור באימונים... זה יכול להיות ממש אחלה לפעמים.
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מסכים.
![]() |
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() ואני לא מתכוון לאילתורים מוגזמים של להעיף תרגילים או להוסיף איזה 10 סטים לתרגיל. אני מדבר על קצת הליכה עם הרגש.