|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 78 קילו
13 אחוז שומן גובה 1.84 יצאתי עכשיו מחיטוב.... התחלתי מאסה בוקר ------- 3 פרוסות לחם שיפון 1 סקופ חלבון 1 ירק ביינים ------ 2 פרוסות לחם שיפון 2 ירקות 1 קופסאת טונה\קוט'ג\פסטרמה 120 גרם 1 כף שמן זית צהריים --------- פסטה 200 גר' חזה עוף 300 גר' 7 ירקות 2 כפות שמן זית אחרי אימון ------------ 1 סקופ חלבון עם מים 1 בננה\תפוח ירוק ערב ---- 2 ירקות 1 קופסאת טונה\קוט'ג 2 פרוסות לחם שיפון לפני שינה ------------ יוגורט 0% תפוח ירוק 1 ביצה שלמה אמממ 6-5 אימונים בשבוע של Abcd.. ללא אירובי... בנתיים יותר מאוחר אני יכניס גם אימוני ׁhiit 2 בשבוע... אמממ ופה ושם אני מכניס 5 שקדים, 5 בוטנים.. בין הארוחות להשלים שומן איכותי..
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() נראה בסדר רק אם הכמיות מתאימות לנתונים,את הקדים או האגוזים שאתה משלים במשך היום תכניס לארוחה לפני השינה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() על פניו אין שום בעיה מיוחדת, אני אישית הייתי מרגיש כבד מאד עם ארוחת לפני אימון המכילה 300 גרם חזה עוף וגם 7 ירקות, אבל כל אדם ויכולת הקיבולת הקיבתית שלו
![]() זכור שלא להתפתות ולהכנס מיד בסיום החיטוב למאזן חיובי חריף מידי, אני ממליץ בחום על תקופה קצרה של מאזן קלורי נייטרלי ע"מ למזער אפשרות של ריבאונד שומן.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לא מגוון. יש הרבה דברים חוץ מלחם ופסטה