|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדרך כלל עושה 350 כפיפות בטן ב 5 סטים וכבר רואים לי תתבנית של הריבועים אבל כבר חודש לא רואים שום התקדמות חוץ מאותה תבנית שנשארת באותו מצב כול הזמן.
אז להבלטה אני צריך לשים משקולת של 10 ולעשות 15-20 חזרות 3 סטים בערך? תודה ענקית לעוזרים ומוניטין כמובן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה את מספר הכפיפות ל 800-1000 זה יעשה את העבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בישביל הריבועים אחי אתה צריך תזונה...לרדת באחוזי שומן....תרד קצת באחוזי שומן ותעשה כל מיני תרגילים לבטן...איזה שאתה אוהב...(מה שיותר יתן לך את הריבועים זה התזונה ) אתה יכול לעשות את התרגיל הזה V שאתה שוכב ומרים רגליים ויידים ועושה צורה של V וכל מיני....ואין צורך ב5X47234892389 מספיק 3X 15-20 עם משקל ועוד תרגיל גם 3 סטים של 15.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי תפריט טוב, אבל במילא יש לי פגישה עם גיל עוד חודש. אני ילך על העצה שלך, תודה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ריבועים אתה לא תשיג מכפיפות בטן רק. אתה תגיע אליהם בעזרת כפיפות בטן ותרגילים מורכבים שהבטן עובדת בהם כמייצבת, כמו סקוואט, דדליפט וכו'.
לגבי הכפיפות בטן, תוסיף לעצמך משקל, ותגיע למשקל שאתה יכול לעשות בו 8-15 חזרות. כשאתה עובר את ה-15, תעלה משקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל באמת בשביל קוביות ומסה רצינית בבטן, המורכבים ממש ממש חשובים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לך לקטוף שק אורז, שים אותו על הראש ותעשה 12x3 כפיפות בטן.
אחר כך שים אותו על הכתפיים ותעשה סקווטים 3x15 ואז לך לשתות בירה ולשחק דמקה. בהצלחה
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אני לא טועה הבטן מורכבת בעיקר מסיבים אדומים שמושפעים יותר בטווח של 15-20
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |